Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybuchowa kobietka

Niewychowany gówniarz sprowokował mnie!!!

Polecane posty

Gość wybuchowa kobietka

Udzielam korepetycji z angielskiego 12-letniemu chłopakowi. Dzisiaj jak tłumaczyłam mu czasownik "can i can't",puścił smrodlawego bąka!:o:o:o I to na głos!!! Wkurzyłam się i krzyknęłam,że w takich warunkach nie będę z nim pracowac! (otwarłam oczywiście natychmiast okno,by wywietrzyc), a gówniarz zaczął się śmac zwierzęcym śmiechem! A że mam wybuchowy charakter, uderzyłam go kilka razy w łeb na opamiętanie(tak jak to robiłam mojemu bratu jak byłam mała;)) Ten gnojek zaczął się wydzierac, zachowywał się jak opętany i niezrównoważony psychicznie, w tej chwili do pokoju bachora wparzył jego ojciec... Synuś zaczął się jeszcze głośniej wydzierac i kłamac,że uderzyłam go za to,że nie rozumiał materiału.. wściekłam się jeszcze bardziej!!! Przy biurku leżało coś na wzór góralskiej ciupagi, więc chwyciłam ją i wbiłam gówniarzowi w dupe!😡:p Ojciec rzucił się na mnie, wyrwał ciupagę, i przewrócił się za mną na łóżko... on leżał na mnie:o jego twarz widniała nad moją (w pierwszej chwili straciłam nad wszystkim kontrolę) i facet zaczął pieprzyc,że już u nich nie pracuję i,że mnie do sądu poda..!😡 Z ust zajeżdżało mu jakimś jajkiem i serem:o:o:o "rodzina śmierdzieli"- krzyknęłam, odepchnęłam go i uciekłam z pokoju kierując się w stronę wyjścia, w salonie siedziała babka, która domyśliła się co się dzieje, nabrała do szklanki wody z akwarium i wylała prosto w moją twarz. Przetarłam się rękami. rozmazując make-up i krzyknęłam do tej starej kameli: "wypierdalajcie"! Pobiegłam do domu, twarz miałam zasłonięta włosami, mam nadzieję,że nikt znajomy mnie nie widział..(dobrze,że ten psychol mnie nie gonił!:p) Tak to jest z rozbestwionymi jedynakami bogatych rodziców!:o nie chce ich widziec..😡 jeszcze się zemszczę! powiedzcie, co robic? ukrywac się? mam nadzieję,że nie będą mnie szukali i nie podadzą do sądu.. Ten gnojek nakłamał i choc wersja jest trochę inna to i tak go uderzyłam...:p

Gość wańka wstanka
a piwo w parku było potem czy przedtem?

Gość wybuchowa kobietka
jakie piwo? o co chodzi?

Gość właśnie kiedy piwo było

Gość upupupup........
to chyba cos mocniejszego bylo niż piwo :D

Gość wybuchowa kobietka
przetsancie o tym piwie! jestem trzezwa, tylko mam taki chatrakter wybuchowy, ale powiedzcie sami co byscie zrobili w mojej sytuacji?

Gość adekwatna marianna
na stronie http://zaszafie.pl jest taki dzial "bez cenzury" - wyslij im ten tekst, cala Polska niech sie ubawi, a nie tylko my! :D

Gość to jest tak głupie że
człowiek który to pisał musi miec coś nie tak z głową. A swoją drogą z kąd się biorą tacy ludzie?

Gość komiczneD