Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie les

SZUKAM ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI!!!

Polecane posty

Gość Lubiana
I niestety bez pracy od 1 stycznia Pech

Gość aggula
Lubiana ja też mam 25 lat, moj mąż ma 33. mieszkanie mam ok tzn. 2 pokoje, niezbyt duże ale jest ok. przyjeżdżasz czasami do Polski?

Gość Lubiana
Mam malego forda i raz w roku jestem w polsce ale w zime nie a autobus kosztuje 70 ezr do polski z Hannoveru tam i z powrotem A aggula a z jakiego miasta jestes w polsce ?

Gość aggula
z Rzeszowa

Gość Lubiana
ja z gdanska ale to nic na emigracji musimy sie szanowac nie ,wszyscy sa tacy szkoda a dzieci macie ? Ja musze tez pomyslec o jakims stalym bo to smutno czasami jest mi ,moslem nie moze byc ale chrzescian ,aggula a macie prace ?

Gość aggula
ja robie studia, ale coś tam pracuje popołudniami albo w weekend

Gość Lubiana
to u was jest juz dzien czy ranek u nas jest 19.20 fajnie ze piszemy to lzej nam bedzie jak myslisz?

Gość Lubiany
Musze juz leciec pozniej wpadne to pogadamy fajnie sie z toba pisze .trzymajcie sie , a propo co sie z innymi dziewczynami stalo ? ani hiszpania ani iraldia hey dzewczyny co jest aggola i bedziemy smutno na piscie cos plssssssssssssa na imie mam Elwira a ty ?

Gość Lubiana
Mam sasiadke jej corka byla 11 lat w Coliforni ale wrocila on jest niemka ale jakas dziwna mowie ci co za ludzie nie ktorzy:Sasiadow masz fajnych bo moi ujda sory za te pisanie ale my mamy inna tastature

tak troche z doskoku dzisiaj jestem bo moj maluszek jest podziebiony i marudzi ale jestem z wami:D

Gość sama nie les
ja tez staram sie obserwowac i mam nadzieje ze odezwie sie nas wiecej

Gość polska niemka
czesc dziewczyny, ja tez mieszkam za granica i rzeczywiscie tu ludzie maja na znajomosci jakos mniej czasu niz w Polsce, tam to zycie towarzyskie jakos bardziej sie szanuje a i bez zapowiedzi w odwiezdziny mozna wpasc he,he

Gość sama nie les
jak mieszkalam w irl.poludniowej mialam tam bardzo dobra przyjaciolke lecz ona wrocila juz do polski-teraz nawet nie mam z kim pogadac o babskich sprawkach ani poplotkowac tak od serca. przytlacza mnie to

Gość zurawina_blotna
Heeej, Bremen sie klania Lubiana, nie mamy daleko do siebie ;)

Gość Lubiana
hej to mnie cieszy a skad klikasz niemka - napewno z nie miec , masz racje tak bylo w polsce a tu nie ma ale powiem wam dziewczyny jak sasiadka moja dzwoni do mnie to przed drzwiami nie rozmawiam z nia a w pusczam ..ona jest taka zachwycvona ze porzadek mam bo uniej oj oj katastrofa mowie wam hollo Espania to masz fajnego dzdidziusia ?A polska niemka w jakim miescie mieszkasz ?

Gość Lubiana
Hej zurowina ciesze sie mam siore w HH a co tym tam w Bremen porabiasz chodz do Hannowerku mowie Ci klassatu a sama jestes czy z mezem ?

Gość zurawina_blotna
Z facetem tu jestem, ale cos ostatnio sie za bardzo klocimy wiec niedlugo pewnnie bede singielka ;) A poki co studiuje no i pracuje troche. Ale nie jestem na papierach ani nic z tych rzeczy. Przyjechalam sobie postudiowac.

Gość Lubiany
ja mam papierki he udalo mi sie jak jak co to jestem pomocna ok

Gość aggula
zurawina co studiujesz? a jak z pracą wyrabiasz się? Bo ja tez mam szkole i do tego pracuje troche, czasami nie jest lekko. wychodze rano o 7 a wracam o 10 wieczorem

Gość polska niemka
ja juz mieszkam prawie 8 lat w okolicach paderborn

Gość zurawina_blotna
aggula--> wiesz, ja na wykladach nie musze byc konieczne. Studiuje bwl, czyli latwo to nie jest, no ale radze sobie. Problem sie zacznie jesli wprowadza oplaty za studia. Wtedy mi bedzie ciezko :/

Gość Lubiana
Bylam w padeborn kiedys to w kierunku Bielefed - dortm. a z oplatami to juz nie dlugo .dyskutuja juz

Gość polska niemka
no dokladnie to miedzy paderborn i dortmund przy A 44 he,he

Gość zurawina_blotna
no tak, w niektorych Landach juz od dawna sa, w Bremen jeszcze nie. Niby mozna to jakos kredytowac, ale ja nie chce...

Gość polska niemka
tak to jest zamiast ulatwiac ludziom nauke to niestety utrudniaja ale to w wielu dziedzinach zycia mozna spotkac

Gość Lubiana
To A2 Autoban z Hannopveru ja bylam 2 lata temu w Wilingen na zimowym urlopiku ale wdeche bylo a jeszcze jak otrudniaja nam tu .a macie polski sklep tam bo u nas jest Lululus z krakowa tam jest wszystko od A-Z klassa mowie wam

Gość Lubiana
Zurawina a co z tym twoim tak zle ze sie klucicie ?

Gość polska niemka
u nas byl ale babka musiala sie wyniesc bo budynek burzyli he,he a le za to przyjezdza autko z pyszna polska wedlinka, kielbaska i ciachem

Gość Lubiana
w lato cie odwiedze albo ty mnie po chodzimy sobie po sklepikach co ty na to ?

Gość Lubiana
aggula co na obiadzik tam bediesz robic ?