Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie les

SZUKAM ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI!!!

Polecane posty

Gość lubiana
Mam maly problemik z moim Xp bede musiala formata zrobic bo cos mi nie tak i mail mi blokuje gdybym sie nie odezwala to mniej prosze cierpliwosc ja napewno sie odezwe przyzekam Ci cos ni etak z tym moim Computerem.a tak sie unas rozpadalo ze az mnie glowa boli ale to nic przejdzie no papatki

Gość lubiana
A jutro mamy tlusty czwartek w niemczech tego nie znaja , a u was znaja ?przyjemnej nocki wam zycze hooo i spokojnej heee A maile mozesz mi podac to fajny pomysltylko zeby inni nie podlapali i ci bzdor nie pisali ok Buziaczki wam

czesc gwiazda:D cristof_pol_07@hotmail.com Wiesz chyba nie ma sie czego obawiac ten topik jest tak popularny i takie tlumy tutaj wala ze nasza prywatnosc nie jest zagrozona hehe Nie tutaj tez nie znaja tlustego czwartku a szkoda zawsze jakas okazja do malej imprezki:) Oj tak szykuje mi sie imprezka i to spora ze trzydziesci osob sie zwali bo moj piekny ma spora rodzinke no i kilkoro przyjaciol tez wypada zaprosic Buziaczki

Gość Lubiana
Hejka fajnie , dzieki za adresik , jak sie pozberam wysle Ci i tam bedzie moj adresik no to Bedzie imprezka a jedzenia full Mein Gott. Dis mamy piekny zionek az sie chce wyjsc ,ale jeszcze w szlafroku jestem i puje kaffe,To jest meza imie cristof na mailu ? A moze masz fotke ,bym sie ucieszyla ?no narazie pozniej napisze musze tez jednego paczka zjesc hehe no nie ? mursiana ja nie gwiazda co ty chyby ze ty tak fajnie wygladasz? Buziaczki

Fajnie chcialabym:(Po ciazy jednak zostalo mi co nieco tu i tam i jakos nie moge sie diabelstwa pozbyc mimo ze walcze zaciekle:DDobrze ze nie ma tego duzo ale zawsze zreszta ja tam nigdy nie bylam szczypiorkiem taka natura niestety:( Tez mam sliczny dzionek pewnie pojde troche gebule na tarasiku poopalac bo jak corka mlynarza wygladam.:D Jakos mnie lepetyna pobolewa chyba nastepna kawusie wypije.Pa Jakos nie mozemy sie zlapac albo ty jestes albo ja

Gość lubiana
Hej jestem juz i na lini he do 12 bo bylam po paczki to nic ze szczypiorek jestes no i co ja moze tez masz racje natura to natura ,no tak ja to tez jestem jak corka mlynarza do solarium nier chodze ,a na slonko to musze poczekac . dlamnie liczy sie nie uroda a dobroc , charakter z malymi zartami a wiesz jak jest uwazam ze jeste top to najwazniejsze i ze mozemy popisac

Gość lubiana
Heyka mursiana , dzieki ale masz faje pomysly ha dzieki mnie nic nie boli przygotowuje sie na bobelki romantyczny weekend heeeeee a jak juz wszystko dzis przygotuje co i jak mam ubrac heeee to bedzie ostro i pieknie uczyc musze sie dalej heeeee a nauczyciela mam fajnego he

I tak trzymac na nauke nigdy nie jest za pozno a z fajnym nauczycielem hmmmm to dopiero przyjemnosc:D Szykuj sie szykuj ja w te weekend zaplanowalam wypad nad morze znajomi wypozyczyli nam mieszkanko pogoda zapowieda sie niezla no a zreszta jest kominek tak ze mam nadzieje ze romantyczne sam na sam sie uda:)

Gość lubiana
A no musi mam juz konkretne planik co i jak hee to bedzie jazda jak na ksiezycz po gwiazdki mam dla niego to co Ci raz pisalam zobaczymy kto zrobi wysiadke heee pa U mnie to co innego ja mam moje mieszkanko on tez . u niego czuje sie lepiej jestem jak ksiezniczka heee a on lata kolomnie ojjjjjjjj wow mowie Ci

Gość lubiana
Hejka juz po sniadanku , bo ja tak ale paczka tylko zjadlam . pozniej poszukam zdjecie to Ci wysle ok. U nas byl taki sztorm ze oooo katastrofa , dzis sie juz uspokoilo,ale znowu jest tak betnastrojowo a co u Ciebie ? kliknij Buziaczki

Hejka strasznie zabiegany dzionek dzisial mam i pracy sporo bo jakas fiesta znowu jest u nas tak ze w barach siedza.No ale trudo przynajmniej w kasie cos tam przybedzie:)Ja tez jak tylko znajde chwilke wrzuce jakies fotki no ale najpierw musze cos dostac od Ciebie bo adresik mi potrzebny:)Wiem ze Ty juz zyjesz romantycznymi chwilkami co Cie czekaja:D wow ale bedzie sie dzialo Besito:)

Gość Lubiana
No hejka sprzatam moja chate i pozniej postaram sie Ci wyslac fotki ok. Oj bedzie weekendzi bedzie To tyle masz pracy wspolczuje Ci .Nno ale kassa dzwoni hee to jest zycie pozniej napisze pa

Gość 0090
lubiana czy zdajesz sobie sprawe ze jestes niemal analfabetka???a te pierdoly jakie tu wypisujesz sa doskonala odpowiedzia dlaczego inne dziewczyny tu juz nie wchodza. ja mieszkam w kanadzie i wpadlam tu bo myslalam ze sa fajne dziewczyny i mozna powaznie pogadac a tu taka ZENADA...............NARA

Gość lubiana
Hejka z angli nikogo tu niema ,ale z irlandi bylöa jedna , szkoda bo 0090 juz dziwna opinie mi zrobila moze w Canadzie nie ma demokracji ale w europie jest .Wiecej nie bede komentowac twojego aroganckiego wpisu nie jestes mile widziana i basta

szkoda bo chetnie bym kogoś poznala zawsze to razniej:) lubiana nie przejmoj sie:)

Gość lubiana
Lolus dzieki za mile slowo wpadaj czasami do nas, takie dziewczyny sa widziane mile narazie.A w skad pochodzisz, mam namysli w polsce ?

hehe nie ma sie czym chwalic sandomierz .szkoda ze niekogo nie ma z anglii.a ty skad pochodzisz?

Gość lubiana
Ja z Gdanska - pomorze no szkoda ze nie ma nikogo z Angli? Moze ktos sie znajdzie cierpliwosci

Gość lubiana
jestes mile widziana pa

🖐️ Witaj _lolus milo ze zajrzalas:D 0090 szkoda ,ze w ten sposob nas odebralas:( pozdrawiam

Gość lubiana
Hejka mysle ze Lolus sie odezwie .Zaraz mamy umzug w zentrum ,jedziemy za pare minut tak ze na pisze pozniej naraze

Gość Lubiana
Hejka stalo sie cos czy moze Ci brak czasu ?wszxstko ok bo umnie tak , napisz jak znajdziesz chwilke ok

Gość malutka_jaLondynek
lolus ja jestem z Anglii a dokladniej z Londynu ;) a Ty?

Gość lubiana
Hej witam malutka z londynu witamy Cie smutno troche ze nie zagladasz a moze sie obrazilas na na s ? pozdrawiam mile

🖐️ Strasznie pracowity weekend mialam i bardzo sie ciesze ze wreszcie mamy poniedzialek:)Pomalutku zycie wraca do swego narmalnego rytmu:)

Gość lubiana
Hejka ciesze sie dzis mam juz ten ostatni dzien klikania bo formatke mi bedzie robilale postaram sie moze pojutrze napisac ok cierpliwosci

Gość lubiana
A zapomnialam moja fotke Ci napewno wysle ok cierpliwosci .A az tyle malas zajecia ? Buziaczek na piekny dzien