Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie les

SZUKAM ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI!!!

Polecane posty

Gość Lubiana
obiecuje ze Ci napisze jutro jak wyszlo, jesli chcesz bo moze nie ja pytam ,niechcialabym zebys byla zla na mnie ,mysmy te forum fajnie zaczeli i chcialabym zeby to ciagnac dalel tez jak one mnie beda krytykowac no wiesz jak jest

pewnie ze czekam na dokladna relacje :Dwierze ze bedzie swietnie a ty sie niczym nie przejmuj:)tez mam nadzieje ze topik sie przyjmie:)temat jest niezly i pzrynajmniej mi brakuje czasem jakiejs przyjaznej duszyczki do pogadania:)

Gość Lubiana
no fajna jeste mysle ze sie z kumplujemy musze sie przygotowac no wiesz chcem troche szyk wygladac he z dekolcikiem ale co podspod ubrac - moze jakies fajne stringi jak myslisz chyna w koronkowe a zobacze, mursiana ty sie tez dla twego tak czasami szyk robisz jak wychodzicie czy jakis ladny romantyczny wieczorek robicie ?

pewnie ze tak no a wtedy to hulaj dusza sa i koronki i seksy bielizna szampan i swiece no wiesz ful wypas:)ja to lubie nie mowiac juz o moim szczesciu:)ty tez rob sie na bostwo wkladaj butelke do lodowki i baw sie szampansko hehe:)

Gość Lubiana
no to trzymaj za mnie kciuki pisze zobaczymy co i jak co nie bede se zalowac to wporzadku kolesfajnie wyglada to bedzie nocka tak podejrzewac he a szampanika mam juz w lodowce he

Gość lubiana
Hejka dziewczyny ja juz na nogach i po sniadanku he . Mursiana dzieki za rade ,bosko bosko och juz tak nie bylo ze4 miesiace nic wiecej nie powiem hehe . a dzis jestem zaproszona na rewanzik hehei wieczorne Randevu a film byl no ujdzie i i tak jak mowilas dyskutowalismy o filmie przy swieczkach iach fajny nastruj byl mowie ci ach zesmy wstali o 11 po poprawce he . a co uciebie wszystko w porzadku ,chcialabym juz lato miec u was to cieplo , zazdroszcze ci .pozniej wpadne narazie

ciesze sie ze wieczorek sie udal nono i rewanz bedzie hehe coraz ciekawiej to brzmi:) ja tam tez dzisiaj szykuje mila kolacyjke tak w tygodniu to nie ma jak prowadzimy swoj bar wiec wracamy pozno no ale mam nadzieje ze dzisiaj cos tam nadrobimy:D u mnie tez dzisiaj pochmurno i tak jakos smutno ale mam nadzieje ze jutro pogada sie wyklaruje i wyskoczymy nad morze:)

Gość lubiana
Hejka ano bosko mowie Ci a co , na pozna kolacyjke ide do niego he to bedzie druga czesc na weekend , po takim czasie nie bede se zalowala o 21 mam przyjsc a bedzie rewanzik i to jaki juz mnie motylki gilgacza i kolacyjka tez juz widze jak on tam to wszystko przygoiowuje nie moge Ci tu na tym ekranie wszystko pisac bo po co inni maja to czytac . ale jedno ci powiem , ma szerokie lozko heheoj bedzie cos oj bedzie fajny rewanzik ,narazie jestem na lini jak cos caluski

tylko pozazdroscic:) zwlaszcza te motylki dzialaja na wyobraznie:D ale masz racje korzystaj jesli mozesz przeciez to takie przyjemne.Ja tez jestem w trakcie przygotowan mam nadzieje ze moj wieczorek bedzie rownie udany hehe:)Tak idac za twoim pomyslem tez chlodze szampanka przeciez nie ma to jak dobre babelki prawda:)udanego wieczoru i mam nadzieje ze jutro podzielimy sie wrazeniami:D

Gość lubiana
Hejka mursiana , oj udana nocka byla oj bosko z kompletem w okolo oj , tak mnie wypiescil ze , tylko maly problemik u nie go jest moze te babelki mu tak szybko no , piescil mnie z gogzine chyba ale jak juz by to za szybko dostal he . nie wiem co moze cos nie tak ???? ale tak to bez zastrzezej a kolacjka byla Hawajska pizza z ananasami mowie ci to byl szaleczy wieczorek .Mursiana ja mu chyba viagre na nastepny weeken kupie co ty na to?po A jak tam u ciebie przelecial wieczorekbylo bosko ?No podopwied koroneczki ?J mu stryptisik zrobilam to ohhhhh przy fajnej muzie , jeszcze tak sie nie bawilam jak prze te dni no kiedys oj jak ja sie swietnie czuje mowie ci . narazie to pochwalN sie jak tam twoj wieczorek co???????? No czy darowalas swemu te nocke ?chyba taaaaaaaa? pa pa narazie

Gość lubiana
Hey zyjecie chyba ten Topik nie umrze byloby szkoda ,napiscie dziewczyny , plisssssssssss, buziaki papa

Witam wszystkich Lubiana oj byla ta nocka byla az mi sie gebula usmiecha na samo wspomnienie dokladnie tak jak sobie zaplanowalam i jeszcze lepiej:) Ty tam nie mysl o wiagrze hehe rozpalilas biedaka do czerwonosci normalne ze mu sie hmm troszke spieszylo no i pamietaj ze trening czyni mistrza hehe:D Wlasnie kobietki zagladajcie tutjaj tak pieknie sie zaczelo i nagle cisza:(

Gość lubiana
Jestes fajnie do spboty mam wolne od bobelek jutro jade do miasta pare ciuchuw kupic , bo ostatnio tak troche zaniedbalam to a dzis ,posortowalam sobie to co nie potrzebne to contynera na na czerwony krzysz wrzucilam i juz ,To muwisz bylo bosko oj oj co ty ?nasze kumpele sie zrazily czy co moze my za duzo piszemy o milych rzeczach hehehe , a moze maja malo czasu hehe ale my trzymamy sie musisz byc fajna i rowna baka czy nie ?

Wrocilam z pracy i super cale popoludnie laba:DJutr tez chce sie wybrac na zakupy fajne przeceny teraz mamy nawet o 90% wiec mozna poszalec bo przeciez szmatek jakos tak zawsze brakuje prawda:)no i jeszcze jakie to przyjemne. Nie wiem dlaczego dziewczyny jakos nie zagladaja przeciez im nas wiecej tym weselej:) Milo mi sie z Toba rozmawia:D Buziaczki

Gość lubiana
Hejka ,ja tez nie wiem co sie im stalo ,mam nadzieje ze napisza he odczekamy .Ty tez jestes rowna ciesze sie ze jestes na topiku , jak wiesz tu lataja tam i spowrotem jak wariaci he .Mursiana a co u was teraz modne jest no ciuchow? ja czasami zagladalam do ZARA to Espanski laden nawet nawet ale maly wybur jesli idzie o bielizne no wiesz he a jak u was ?jak ja czasami marze o tym tak w cieplym kraju byc heeee . no ale sie rozgadalam papa do jutra na mnie licz ja zastaje papa i Buziaczki Fajnego masz meza ?byliscie juz w polsce ?ale to tak na marginiesie

Gość lubiana
Oj nie moge spac cholera . co jest albo motylki albo sie zabujalam w nim ale teraz ide lulu buziaczki

Gość lubiana
Hejka no juz na nogach ledwo ale wstalam , jade zaraz do zentrum pogody niemamy ale nie pada +9 moze dlatego zle spalam ,a u was napewno cieplo Buziaczki

Czesc malenka:) Dzisiaj tak pogoda sliczna tez zaraz uciekam polazic po sklepach moze cos wypatrze hehe Moje szczescie tak bylo w Polsce i jest zauroczony i przynajmniej raz w roku odwiedzamy nasz kraj.Wiem ze to malo ale coz zrobic ze wzgledu na prace nie mozemy bywac czesciej:( Hehe ty mi tu nie zwalaj na pogode nie moglas spac bo sie zadurzylas gwiazda i bardzo dobrze:)Ciesze sie ze jestes szczesliwa

Gość lubiana
a no masz racje masz racje tam u was w Andaluzju to pogoda rzadzi heee. masz fajnie i duze mieszkanko ?a dzidzus fajny ? buziaczki

No ja mieszkam na pograniczu Andaluzji i Mursii ale co racja to racja.Mieszkanie mam spore 5 pokoi kuchnia i dwie lazienki tak ze jest co sprzatac:D Nie lubie takich wielkich mieszkan ale trudno sie mowi.Moj maluszek skonczyl 11 miesiecy zaczyna juz chodzic tak ze mam z nim urwanie glowy no ale i pociechy jest co niemiara.Slodki szkrab chociaz urwis:)Ty juz po zakupach??

Gość malutka_jaLONDYNEK
a jest ktos z Londynu? ;)

Gość lubiana
Hej ja juz po zakupach troche kupilam , a lubie sie pokazac nie tylko u mojego heee ale i ludzi tez A to masz piekne mie szkanie wow A sprzatania to masz rzeczewiscie he a robiecie tez jakies przyjecia no wiesz jakie towarzyskie z przyjaciu:? to ci zazdroszcze tej budy pieknej napewno hehe .ja to lubie takie male mieszkania jak w paryzu ,drewnianna podloga balkonik no wiesz paryska milos mamy goscia .fajni enapisze tez do niej Buziaczki a jak ma na imie twoj 11 miesieczny skrabeuszek hehe? usciskaj go rowniesz ja nie bede miala dzieci bo nie moge kiedys poronilam oi skomplikowalo sie .szkoda narazie Buziaczki dla was

Gość lubiana
Hej malutka londynek witamy na tym topiku mile ja jestem z Germani i sa tu Spanien Irland Nev York und oprocz mnie 2 z Germanien, Aty napewno von England ? Przedstaw sie bedzie nam milo bo nasze kumpele gdzies wywialo hehe zastalam ja i Niemcy i mursiana z Spanien no na razie papa napisz ok

Gość lubiana
Hey no zobacz nie odezwala sie z londynku a szkoda liczylismy na Ciebi kliknij na nasz topik bedziemy sie cieszyc smialo papapa

🖐️ Sliczny poranek mam dzisiaj sloneczko swieci chyba wiosna znowu wrocila az chce sie zyc. Ja wczoraj tez poszalalam nakupilam szmatek i nie tylko a moje szczescie az sie za glowe chwycilo widzac tyle toreb i torebeczek:) No ale szybko mu przeszlo jak zaczelam to i owo przymierzac:D Przykro mi z powodu Twoich komplikacji bardzo mi przykro Pozdrawiam

Gość Lubiana
Hejka fajnie ze tak rano cos milego przeczytac od Ciebie Tyle to ja niemialam torebeczek , tylko dwie ,to moje nieszczescie bylo pare lat temu .Co sie stalo z z dziewczynami to ja nie rozumiem,moze nasz styl pisania im nie odpowiada, albo ze czasami piszemy cos co im nie do gust m nie wiem naprawde .Szkoda Mursiana a co tagiego z ciuchow cos specjalnego? To ja sobie wyobrazam jak twoj maz pomagal Ci w przymierzaniu he he he.Ja chcialam Cie co spytac ale nie wiem czy tu na tym ekranie mozna bo to troche glupie a innym razem sprobuje .U nas jest sucho ale dziwna pogoda ,zachmurzone szare niebo yyyyyyyyy strasznie Buziaczki

No tez mi przykro ze nie zagladaja nawet zalozycielka tego topiku juz sie nie pokazuje:( Ale mimo wszystko mam nadzieje ze to nie nasza wina i naszego pisanka bo przeciez nikogo nie chcialysmy urazic.:) Kupilam sobie fajna sukienke juz na wiosne kilka par dzinsow bo byla super oferta no i poszalalam z bielizna hehe,jakies tam bluzeczki i super kostiumik bo niedlugo moje dziecie konczy roczek wiec imprezka sie szykuje.Zreszta podobala mi sie tez inna kiecka i chyba jeszcze dzisiaj jednak po nia polece bo tez moze byc na te okazje.A jeszcze dwie pary butow i swietne sandalki na lato beda jak znalazl:D Moge Ci podac meila lub nr gg jesli chcesz porozmawiac bardziej prywatnie 🖐️

Gość lubiana
Hejka jestem juz bylam po zakupy ,cos na na obiad mnie wzielo. mam apetyt na ogorkowa zupke po polsku heeee Ja tez niewiem co sie z dziewczyna mi stalo ?????? A nasza zalozycielka no moze ona jest (tak bez obrazy e...? Sory ale jak ona to przeczyta to katastrofa bedzie. Oj to bedziesz miala duzo zajecia na na rocznice krabuska malego a rodzinka meza tez bedzie ? mursiana a jeans sa takie modne z naszywkami u was ?ja nosze tez chetnie ale w lato to lepiej sukieneczki i bluzeczki z dekolcikiem he, nie sie popatrza i ha ja to jestem aparatka co haaaa ale wesola.pozniej ci napisze ok papaap