Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdanka

zostawił mnie dla grubej laski!

Polecane posty

Gość chuda szczapo myślisz
że 49kg przy wzroście 169 to chudzina, facet miał dosyć kości, psem do cholery nie jest, by się kośćmi zadowolić

Gość trele mele dudtki
milosc nie wybiera...a co ma nadwaga do uczuc? Serio! To ze grubsza nie znaczy gorsza, to ze sie zakochal w innej nie znaczy ze z Toba cos nie tak...ale to jest tylko samo zycie, powtarzam, starzalka amora nie wybiera

Gość magdanka
nie mam 169 wzrostu a 165 zazdrosnico! I nie jestem chuda tylko szczupla i wysportowana bo od dziecka trenuje koszykowke... i zeby bylo jasne ta dzi€wczyna to nie zadna chodzaca intelektualnistka,nawet szkoly srednij nie udalo j€j si€ ukonczyc.wiec tymbardziej nie wiem co ona ma czego ja nie mam

Gość hehehe11112
odpowiedz jest prosta-MOZG

dla mnie grube sa duzo bardziej pociagajace od chudych ..jesli maja ladne oczy....gruba ma i wiekszy biust i jest mieciutka, moj ideal to 170 cm i ok 90 kg.

Gość gość
chuda szczapo myślisz 2008.01.24 że 49kg przy wzroście 169 to chudzina, facet miał dosyć kości, psem do cholery nie jest, by się kośćmi zadowolić Tłusta świnio myślisz zes tłuscina jak do zarrzynania krowa i swinia! facet wolal worek sadla bo wolal smierc przez uduszenie mięchem!!!! :D facet nie chce brac kobiet na rece woli byc przez ich sadlo uduszony! tej bekoniastej swini nie pomoze amputacja tłuszczu :D a tak powaznie -grube sadlaste swinie dyskryminuja szczuplych bo sie w tepym lbie nie miesci ze ktos je jak czlowiek ale jego organizm nie robi sadla!!! zamiast tego pakuje w jelita kupa i sranie! tepe mozgi nie zrozumieja nigdy wola wyzywac i ponizac szczuplych ludzi!!!!!

Gość gość
prostaczko ciebie zaden kijem nie tknie

Gość gość
facet miał dosyć kości, psem do cholery nie jest, by się kośćmi zadowolić Za to nie mial dosyc tłuszczu woli jak trup dluzej i mocniej smierdzi :D

Gość gość
prostaczko ciebie zaden kijem nie tknie za to tobie prostaku chetnie beda wkladac i to wszyscy!! co ktos wyzywa szczuple kobiety a ty samcu przebrzydly wyzywasz od prostakow jak inny facet sie temu sprzeciwia?!

Gość gość
Jesteś pusta jak bęben to zwiał.

Gość gość
Gruba zawsze może schudnąć a Ty ryja nie zmienisz.

Gość gość
Ja wole skorzystać z wróżby płatnej. Przynajmniej mam mozliwość pytania o rzeczy , ktore dla mnie byłyby zbyt intymne aby tutaj o tym napisac a przez to bardzo ważne. Tutaj nie ma takiej mozliwosci. Polecam tarocistkę Sofii. Jestem z korespondencji z nia bardzo zadowolona. Jest konkretna, miła i szybko odpisuje. Podaje Wam jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A może jest marynarzem i chce upolować jakiegoś wieloryba? :D

Gość gość
poszukaj winy w sobie a nie w innych

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż to, ze facet porzuca dziewczynę dla innej - dużo mniej atrakcyjnej. To daje do myślenia.

Gość gość
zgadza się - tez swoim facetom mówiłam, że jak mają zdradzac to z fajniejszymi:) a co do wypowiedzi z wczoraj z 20:52 - nie ma w tym nic złego, ze ktos jest za chudy jesli nie potrafi przytyć, ale ile jest takich osób? Ja miałam kiedyś 59kg przy 167cm i byłam za chuda (mimo, że wysportowana), wystawaly mi kości, a biust i pupa byly w stanie szczątkowym... przy wadze 78kg wcale nie wygladałam tlusto - miałam tyle po urodzeniu dziecka. A autorki nie masz co bronić, bo to w końcu ona pierwsza wyzwała rywalkę - może tez zrozumiec przecież, że ktos nie chce, albo nie może byc szczuplejszy. No, ale nie dziwię sie frustracji;)

Gość gość
I poza tym to provo - w tamtym drugim poście pisze, że ją dziś poznała, a za chwilę, ze zna ją długo - więc troll raczej...