Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuch

Po czym poznac ze facet mysli powaznie o dziewczynie?

Polecane posty

\"ale chyba da sie wyczuć, jak często o nas myśli. Jak odbiera, czy odpisuje natychmiast (tak jak poprzedniczka mówiła na nasze wiadomości, zawsze ma dla nas czas (przekłada spotkania ze znajomymi dla nas). a z resztą widać, czy facet jst nałogowym podrywaczem, czy po prostu szuka w nas miłości.\" nie zgadzam sie z tym ....moze tak robic jak mu zalezy tylko na jednym dla mnie taki ktory sle 100 smsow dzinnie/lub dzwoni non stop to typowy podrywacz....to nei swiadczy o tym ze jemu na tobie zalezy!! moim zdaniem facet naprawde zakochany bardziej ukrywa swoje uczucia....... ja jestem zakochana a udaje ze mi zupelnie na nim nei zalezy :) tak samo robia faceci ....

w sumie masz rację :) nie mówiłam, o 100 smsach dziennie, tylko o tym, że zależy mu na tym, żeby wywrzeć na nas najlepsze wrażenie, że np. rozmaiwając z nami stresuje się.

Gość ffggfg
A jak odpisuje na maila po dwóch dniach, mimo że wcześniej siedział na kompie ale nie zaglądał na pocztę, to jak myślicie zależy mu czy nie? ;)

w sumie masz rację nie mówiłam, o 100 smsach dziennie, tylko o tym, że zależy mu na tym, żeby wywrzeć na nas najlepsze wrażenie, że np. rozmaiwając z nami stresuje się. tak w poczatkowej fazie faceci sa moze bardziej wylewni i bardziej zabiegaja dopoki nei wpadna po uszy wtedy zaczynaja za duzo czuc i sie wycofuja ...sa bardziej obojetni bo nie chce zeby ich ukochana poznala ze im bardzo zalezy.... a najgorsze jest takie oszukiwanie siebie nawzajem...iskrzy miedzy nami jak cholera ale zadne sie do tego nei przyzna! :) i tak sobie udajemy ze nam zupelnie nei zalezy ....ciekawe kto sie pierwszy zlamie i powie prawde .......hehe zachowujemy sie jak nastolatki a mamy kolo 30 :)

Gość podrozniczka
ejj dzieczyny a co jesli kumpel faceta ktory nam sie podoba dogaduje mi jakies glupie dwuznaczne teksty? jak sie zachowac a takiej sytuacji?

Gość zdolowana na maxa
temat umarl:(.szkoda:(

Gość
Po tym, ze był z nią d o śmierci? :P

Gość chaotyczny
do "idz sieleczyc" - po czym poznajesz, że "iskrzy miedzy nami jak cholera" skoro "tak sobie udajemy ze nam zupelnie nei zalezy" ??? czy ignorowanie kogoś nie wiąże się raczej z uczuciami innymi niż zakochanie/miłość/sympatia ?

Gość apetitaaaaa
a ja tez udaje ze mi nie zalezy :O a zalezy jak choleraaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dopisuje się do pytania Chaotycznego ;-) Mój problem co prawda jest bardziej złożony... Ale ten kontrast początkowej wylewności i późniejszej niechęci do mówienia o uczuciach, umykania przed wszelkimi deklaracjami też jest. Tzn. on staje na głowie, żeby mi udowodnić i wytłumaczyć, że mu nie "nie zależy" (gdy sugerowałam taki stan rzeczy, za każdym razem bardzo się unosił, że przecież nie robi nic takiego, co by znamionowało jego obojętność, nieszczerość, złe zamiary), ale nie chce pod żadnym naciskiem przyznać, że mu "zależy".

Gość podrozniczka
nikt mi nie odp na moje pytanie?

Gość upupupu
up up

Gość Nie martw sie
Nie martw się! skoro sie wypytywał to widocznie nie jesteś mu obojętna!!!! =) Jeśli chodzi o facetów to trudnooo ich od tak zrozumieć :( Po czym poznać ze facet myśli poważnie o dziewczynie?? Hmm... w pewien sposób to okazuje! A co jesli ją zna tylko z widzenia ? ? ? W pewien sposób robi wszystko by z nią pogadać itp. Takie jest moje zdanie...bo tak ostatnio robi facet który od dawna mi się podobał :)

Gość lol anonim
czemu wy tak piszecie??!! ja pisze czasami nawet z moja przyjaciolka 300sms dziennie wclae nie dla podrywania tylko ja naprawde kocham!! staramy sie spotykac. ale nie zawsze sie da. piszemy caly czas smsy i nie klamcie bo to jest bulwersujace