Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdzaca ...

smierdzacy pot ...

Polecane posty

Gość smierdzaca ...

Witam! Od jakis 2 tygodni czuje ze jak sie poce to moj pot smierdzi ;/ Nigdy tak nie mialam :( Owszem pocilam sie ale pot nie smierdzial ;/ Co moze byc tego przyczyna ?

Gość babajaga99
zacznij używać dezodorantu/antyperspirantu,niweluje brzydki zapach. MOze jesteś przed okresem? wetdy sie bardziej poci i śmierdszi ;) A moze to kwestia diety? Nie jadłaś ostatnio jakiegoś dziadoskiego jedzenia przypadkiem?

Gość Deadia
Też mam ten problem, biorę prysznic, a po paru godzinach smierdze jak dzika świnia. Używam antypespirantu, tylko nie wiem czy wystarczajaco markowego, bo wiecie jestem podstarzałą mhroczną dziewuchą, a nie mam skąd $$ skołowac, wszystkich juz naciągnęłam , hehe

Gość tak mi przyszlo do glowy
moze sprobuj myc się mydlem antybakteryjnym? pot jest bez zapachu,dopiero w zetknieciu ze skora i bakteriami na niej, wydziela "zapach"

Gość Co za bzduraaaaaaaaa
cialo smierdzi po czosnku .. jak wcinasz czosnek to smierdzisz i tyle. Nawet najlepszy antypersp nie pomoze. Ja uzywam Nivea.

Gość uzyj mydla antybakteryjnego i
talk do ciała

Gość eksperymentka
najpewniej masz zanieczyszczone jelito grube, nerki, watrobe zdecyduj sie na kuracje oczyszczajaca, wiecej blonnika- tak aby uregulowac wyproznianie, warzyw, wyklucz cukier - byc moze masz grzybice, napoje slodzone, generalnie zmien diete na zdrowa i oczysc sie zapach ciala mowi o stanie naszych narzadow wewnetrznych

Gość eksperymentka
gorace kapiele w soli, sauna, sporo zdrowej wody

Gość jejku juznie robcie
ze mnie totalnej fleji;/ Mydla uzywam, dezodorant/antyperspirantuzywam(NIVEA) no i nic .... a odmiesiacajestemnazdrowej diecie, wiectomozeprzez nia ?

Gość jesli chodzi o
antidral to akurat tego problemu nie usunie, owszem bedziesz sie mniej pocila ale mimo wszystko ze tak powiem bedzie ci smierdzialo spod pach (wiem z wlasnego doswiadczenia:/). moze faktycznie przejdz na jakas lekkostrawna diete, mi troche pomoglo mydelko naturalne z takimi dobrymi bakteriami (z ekosens) a diete to chyba sama musze zastosowac

Gość tak mi przyszlo do glowy
raczej większosc nie miała na mysli tego,ze jestes fleja,tylko probowali cos poradzic,albo zasugerowac przyczynę ja np. napisałam o tym mydle bez zadnych podtekstów-to nie jest zwykłe mydło,tylko baktriobójcze,więc ma trochę bardziej zaawansowane działanie-skoro pot pod wpływem bakterii rozkłada się na ciele,wiec może mniej bakterii-to mniejsza uciążliwosc zapachowa? nie jestes jedyna,ktora ma z tym problem

Gość jovvanka
Może, jeśli jesteś na zdrowej diecie, to organizm się oczyszcza, przez skórę też i to właśnie toksyny tak nieprzyjemnie pachną.

Gość csadscc
polecam zielona rexone!!naprawde super likwiduje zapach:)

Gość No coż
Oczywiście,że toksyny uwalniaja sie przez skóre,nalezy oczyscic inne drogi,czyli nerki wątrobe,pogłebic oddechy:)

Gość dziekuje za rady
zastosuje sie do kazdej :D Pozdrawiam :D

Gość No coż
No nie ma za co po to tu przeciez jestem:D

Gość pemuś
Większość tych porad wsadźcie sobie w d... Dieta, oczyszczenie organizmu a najlepiej jeszcze jakieś badania flaków. To jest sposób a nie dezodoranty. W głowę się puknij.