Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatkaaaaa

Babski blog

Polecane posty

Gość hehehehe_
Hehehe, dwa_warkocze, czepiasz się! :P Ale bardzo fajnie się czepiasz ;) Pozdrawiam.

Gość ilonciaA
jak najbardziej, zalezy ktora czym sie interesuje :)

Nie czepiam się :) tylko patrzę realnie- po co zaśmiecać net pisaniem nudnawych relacji na temat wątpliwego szczęścia rodzinnego. No kto to ma czytać? Nie lepiej jakąś książkę do ręki wziąć, jak już na czytanie kogoś weźmie? I nie ma się co czarować, blog to żaden pamiętnik, pamiętnik pisze się dla siebie. A z autorki topiku, bez urazy, żadna Senyszyn nie jest, żeby kogoś interesowało co u niej na co dzień słychać.

Gość ilonciaA
a faceta w realu mam, bloga nigdy nie prowadzilam wiec moze czas sprobowac;)

Gość ilonciaA
dwa warkocze skad w tobie tyle złośliwości? nie chwaliłam się, to była odpowiedź na posta prostaty :O

Gość Agatkaaaaa
wlanie dwa_warkocze jak nie chesz to nie wchodz i nie komentuj a nie czepiasz sie byle czego leie znajdz sobie jakiegos faceta

Gość ilonciaA
widać dla Ciebie mieć faceta to życiowe osiągnięcie bo mnie się to z tym nie kojarzy, dla mnie co innego bedzie zyciowym osiągnięciem jeśli uda mi się to osiągnąc...

Problem w tym, ze ja właśnie chcę :) więc wchodzę i komentuję. Czyżbym burzyła w tym słodkim różowym kobiecym światku? :) A co będzie olaboga jak ktoś na blog doda jakiś taki komentarz? Rozumiem, że znalezienie faceta leczy kobiety z wszelakich bolączek? Oj biednaś Ty, znajdziesz faceta bolączki dopiero się zaczną :)

Gość hehehehe_
Buahahahaha! Tak czy inaczej - dwa_warkocze -pozdro! ;)

Gość ilonciaA
dwa warkocze o co Ci chodzi?:O masz jakieś problemy w kontaktach z dziewczynami? dziwnie sie zachowujesz...

Dziwnie? Jak widać i to słowo jest relatywne :) Dla mnie dziwne jest, że ktoś chce pisać "kobiecego" bloga o "kobiecych" sprawach", chce umieszczać swoje zapiski w necie (licząc na to, że kogoś one zainteresują). Wersja pierwsza: będzie szczera (autorka), więc będzie obnażanie się przed anonimową (nieliczną) społecznością. Fee... Publiczny striptis. Wersja druga, ocenzurowana: będą nudy. (zresztą, wersja pierwsza też wcale nie musi być ciekawa). No i po co to komu? Po co, ja się dziwię :)

Gość Agatkaaaaa
oj ty chyba nie masz faceta

Gość Agatkaaaaa
ojty dwa_warkocze chyba nie masz faceta najwyzszy czas kogos sobie znalezc

Rany jakie niektóre baby są (za przeproszeniem) durne- nie wiedzą co odpowiedzieć na rzeczowe argumenty to piszą : znajdź se faceta.

No proszę, jak ja lubię takich urodzonych psychologów: spojrzy na kilka linijek i od razu powie, czy ktoś jest szczęśliwa :) Jakie na znaczenie posiadanie czy nie przeze mnie faceta w świetle tego, co pisałam? Czyżby kobiecy światek wykluczał rzeczową rozmowę?

Gość Agatkaaaaa
oj dwa warkocze ty to jeses ;p

:) agatkaaa nie lataj po innych topikach i nie spamuj, gdzie spojrzę to Cię widzę aż mi się w oczach dwoisz :)

Gość Agatkaaaaa
zazdroscisz??

Gość widze
ze nic sie tam nie dzieje

Gość ================to fakt

Gość ten blog
zdechl na samym poczatku swego istnienia