Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

si06

Pytanie o MERCILON

Polecane posty

gin przepisał mi mercilon. Moja miesiączka trwa co najwyżej 3 dni i pierwszą tabletke kazał wziąć mi w 3 dniu, no wiec czekałam, ale niestety okres skończył mi się po dwóch dniach, wziełam ta tabletke planowanego 3 dnia miesiączki, teraz minęło juz 3 dni, biorę regularnie, powiedzcie proszę od kiedy bedą one skuteczne?

dziwne ze kazal ci wziasc w 3 dniu...ja tez je bralam ale zaczynalam od pierwszego dnia miesiaczki..niestety te tabletki zle na mnie wplywaly bardzo zle sie czulam teraz biore yasminelle o wiele lepiej sie czuje:) co do skutecznosci to w takich sytacjach anjlepiej poradzic sie lekarza bo tak to mozan sobei tylko gdybac...

smerfeta88 ......... tak kazał mi wziąc bo powiedział że jak wezme w pierwszym dniu to bedę miała plamienia które moga trwać cały miesiąc i niezadobrze bedę się z tym czuła

noo to masz super elkarza:) moj nic nie wpsominal o plamieniach a ja rzeczywiscie sie z nimi meczylam caly miesiac....;/ przy yasminelle mnie to na szczescie nie spotkalo:)

dzwoniłam do gina, powiedział mi że tak ok 2 tygodni, ale sama niewiem może któraś z was miała podobną sytuacje?

Gość Ola_30
JA też brałam od pierwszego dnia miesiączki - to teoretycznie działa od razu. No ale na wszelkie szelki ja bym na Twoim miejscu stosowała dodatkową antykoncepcję cały jeden cykl - po co się potem stresować. Ja stosuję Mercilon już bardzo długo i jeszcze nigdy nie zawiódł. Pozdrawiam

Gość z83
tabletke powinnas przyjac pierwszego dnia okresu. Ja musialam odstawic mercilon, nie czulam sie po nim dobrze, mialam dziwne zawroty glowy