Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz r.

kobiety pragną ROMANTYCZNEJ MIŁOŚCI

Polecane posty

Gość mariusz r.

Wiem to napewno, chociaż nie miałem jeszcze dziewczyny. Ale wiem, ze tylko dobrocią i romnatyczną duszą można rozkochać kobietę :)

Gość młody mariusz jestes
poczytaj troche kaffee tak naprawde laski tylko na kase leca:D

Jestem kobieta wrazliwa.. i romantyczka,ale stapam twardo po ziemi,bo wiem ze zycie potrafi byc okrutne-zwlaszcza ludzie.. :( I nie naleze do kobiet ktore leca na kase!! nigdy taka nie bylam i nie bede!! nie oceniam ludzi pod wzgledem tego co i ile maja,czy jakie szkoly skonczyli!! liczy sie serce! dobroc... :) i te piekne rzeczy ktore sa wewnatrz czlowieka!! i moze wlasnie dlatego nie mam przyjaciol ze nie jestem z gornej polki??:O

Gość z83
wiekszosc kobiet pragnie takiej milosci, ja bardzo i nie chodzi mi o ciagle mowienie milych slow i dawaniu caly czas dowodow milosci, czasem wystarczy czule spojrzenie albo usmiech, jakis gest po ktorym cieplej robi sie na sercu

Gość elstudentos
Romantyzm swoją droga, ale prawda, że lepiej być nieromantycznym twardzielem, niż romantyczną kluchą ; ) O tym już nie raz było.

Gość lepiej byc facetem z secem na
dloni niz pojechanym pustym miesniakiem bez serca!! ROMANTYCY GORA!:)

Gość lepiej byc facetem z secem na
pytasz mnie? kochana DOSWIADCZENIE !!

Gość elstudentos
Gdyby tak było, to by mnie kobieta nie zostawiła ; p odkąd zbudowałem sobie świat na nowo, i nowe wartości i poglądy, zamieniłem romantyzm na... hmm jak by to ująć... może.. testosteron , żyje mi się o wiele lepiej ; ) i jakoś kobiet więcej lgnie...

Gość moniiia
mariusz r. nie uogólniaj nie ma czegoś takiego jak miłość romantyczna, więc czego tu pragnąć?

:O już chyba prędzej kandydata nr 1... a wtedy romantyzm sam się znajdzie albo się go wyimaginuje :D z tematu obok :classic_cool: 1. Poważny, odpowiedzialny, dystyngowany (kojarzy mi się z panem Darcy z Dumy i uprzedzenia), z żelaznymi zasadami. Raczej nie śmieje się zbyt często. Marzy o przykładnej rodzinie. Wygląd i sprawy materialne: 190 cm wzrostu, szerokie ramiona, bardzo przystojny. Samochód, prawo jazdy od wielu lat, sporo zarabia.