Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwi546

Jak zdobyc numer komórki kochanki męża?

Polecane posty

Gość najlepiej
zbieraj dowody (ew. tez swiadkow) na jego zdrade i pozniej zloz pozew rozwodowy z jego winy. jak masz kase, to wynajmij detektywa;-)

Gość kiwi546
Ja mam odejśc?? Z jakiej paki mam rezygnowac z wielkiego domu?? tak mu dam popalic że sam sie wyniesie

Gość kiwi bierz detektywa
zbieraj dowody, a potem do sądu po połowe majątku!

Gość taka jedna tam
nie dziwię sie chłopu-->nazywasz go kretynem, idiotą, żal ci rzeczy materialnych......ale z ciebie sucz :-) miał chłop dość i się stało... mam nadzieję, ze sie rozwiedziecie i bedziesz musiała wziąć sie do roboty :-P fuj....

Gość backstage1
no i co?po tylu latach kobietka ma ustapic facetowi,tak poprostu odejsc?i zostawic mu dom?Macie z głową!A on bedzie szczesliwy,wprowadzi sie baba do domu-ale najwazniejsze,ze zdradzana zona bedzie miała spokoj i zdrowie psychiczne w normie,hahaha co za bzdura!Kochana,zabieraj dom, i niech sie wynosi! A ty po czasie bedziesz miala spokoj duchowy i gdzie mieszkac,pozdrawiam

Dziwię się, że jeszcze cię nie zostawił bo takiej plującej jadem kobiety dawno nie czytałam. Skoro jest idiotą, kretynem i czym tam jeszcze to dlaczego marnujesz swoje życie u jego boku? Ważniejsze dla ciebie jest dobro materialne niż własne szczęście i spokój? A jak już nie możesz sie powstrzymać to zdób jazdę mężowi a nie kochance, bo to on cię zdradza i to tylko i wyłącznie jego wina. Gdyby nie chciał z nią być ona nie zmusiła by go do tego silą.

Taka jesteś biedna i pokrzywdzona? :O Nie jest ci tak źle, skoro nadal z nim jesteś :O I pannę zostaw w spokoju, bo to mąż ci się puszcza, a ona nie musi dbać o twoje dobre samopoczucie, ani zajmować się dylematami twego męza, czy dobrze robi :O

Gość backstage1
mysle,ze te co zrobily z ciebie winną siedza na miejscu kochanki,hahaha

Gość backstage1
ale fakt-kochanek moze miec ze 100 niech sie do niej wprowadzi

Gość najlepiej
powtorze: zbieraj dowody (ew. tez swiadkow) na jego zdrade i pozniej zloz pozew rozwodowy z jego winy. jak masz kase, to wynajmij detektywa

Gość backstage1
jeszcze jedno, normalne jest że zdradzana kobieta odczuwa złosc i pierwsze co zawsze jest wina tej drugiej, a co?nie wiedziala ze facet ma zone?

Gość backstage1
popieram najlepiej!!!!!!

Gość taka jedna tam
niekoniecznie, backstage.... to zmija plująca jadem, dobrze jej tak. do czynienia mialam juz z takimi :-( tak im zalezy na mężu jak na zeszłorocznym śniegu- a od czego są podziały sądowe majątku? tak swoją drogą... taka pani dulska :-P

Gość heeelllooooow
Ten ch. zdradził żonę...ma specjalny tel. do utyrzymywania kontaktów z kochanka, pojebane jesteście?

Gość heeelllooooow
taka jedna, sama pewnie dajesz d. żonatemu i żal ci ją ściska, że żona rości sobie prawa do własnego majatku, bo ty co? dajesz za darmo!:P

Gość taka jedna tam
akurat mylisz się :-) ty hello....cos tam a pieniądze mam swoję..pracuję...wiesz? :-) męza tez mam, ale nie przyszłoby mi do głowy mówić tak o nim -ze zwykłego szacunku dla CZŁOWIEKA pozdrawiam wszystkie zmije..nie ugryźcie sie w język :-P

Gość taka jedna tam
", bo ty co? dajesz za darmo!" a żona? wychodzi na to że za utrzymanie:-) ?? ojojoj....

Gość backstage1
taka jedna tam- a jak masz taki szacuneczek,to co zrobisz jak maz cie bedzie zdradzał,kupi sobie nowy tel i bedzie szczesliwszy z tamta ? Bedzie ukłon dla mezusia -bo taki mam szacuneczek?

Nie rozumiem określenia "dawać facetowi" Robicie to z przymusu? Nie sprawia wam to przyjemności? Nie potraficie czerpać z tego rozkoszy i tylko dajecie nie biorąc? :O

Gość backstage1
taka jedna tam- a jak masz taki szacuneczek,to co zrobisz jak maz cie bedzie zdradzał,kupi sobie nowy tel i bedzie szczesliwszy z tamta ? Bedzie ukłon dla mezusia -bo taki mam szacuneczek?

Zastanówcie się, dlaczego obcą kobietę ma obchodzić czyjaś żona? :O Zwłaszcza, że mąż woej żonki jej ma na nią wyjebane??? :O Kochanka ma ją szanować i jej współczuć? O naiwności!

Gość mmljoj
baby to jednak sa głupie

Gość no tak kochanka daje d u p y
za darmo a przecieżto takie upokarzające... seks za darmo????!!!! fuuuu toż to kuretswo!!!!!!!!!!! nie to co szanowana żonka - wielki dom, samochocy (zwróćcie uwagę - to ON jej kupuje samochosy a nie ona sama sobie, bo pewnie pracą rączek swych w życiu nie skalała, albo pracuje za 10 razy mniejszą kasę niż mężuś). No niestety jak się wybrało zycie u boku takiego faceta to łatwo nie będzie. Przecież go nie wyrzuci z JEGO wielkiego domu. Ciekawe czy to małżeństwo to efekt klasycznego łapania na brzuch - bo coś mi się wydaje że tak. Upolowałaś żono niezłą partię to stul dziub i znoś to za te samochody i wycieczki. Pamiętaj że za to dawałaś dupy temu c h u j o w i - przynajmniej się tak nie poniżałaś jak ta sucz kochanica - za darmo! - Masz rację cenić sie trzeba. Więc ceń się dalej u boku swego nieskazitelnego małżonka atakowanego i gwałconego przez jakieś dziwki-kochanki

Gość taka jedna tam
12:07 backstage1 taka jedna tam- a jak masz taki szacuneczek,to co zrobisz jak maz cie bedzie zdradzał,kupi sobie nowy tel i bedzie szczesliwszy z tamta ? Bedzie ukłon dla mezusia -bo taki mam szacuneczek?" tak :-) bacstage... bedzie szacuneczek, bo jest szacunek:-) a co ma być innego? zachowanie jak z rynsztoka? plucie w twarz? hm? :-( moze to dla ciebie pojecie abstrakcyjne? jak bedzie szczęśliwszy -to niech będzie;-P krzyżyk na drogę... nie dziwię się facetom, którZY PRZEZ JAKIŚ SPLOT OKOLICZNOŚCI OŻENILI SIE Z JADOWITYMI PRZEKUPKAMI :-) aa po smutnym przebudzeniu po latach-ratują się jak mogą:-) choćby z cudzych ramionach... (nie mam nic do pań przekupek, żeby nie było) załosne jesteście kobietki....

Gość ***Mirabelka***
lepiej odpuścić i nie robić wiochy. Jakby żona "mojego" faceta wyskoczyłą do mnie, tobym się Jej szczerze w twarz zaśmiała....heee ;)

Gość taka jedna żałosna ty bedziesz
jak stary sobie znajdzie młodszą i ładniejszą

Gość taka jedna tam
" 12:59 taka jedna żałosna ty bedziesz jak stary sobie znajdzie młodszą i ładniejszą" :-) :-D ja? ja... oj żal mi was :-(