Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc565544333

Upiłam się z szefem- pomocy!

Polecane posty

Gość abc565544333
Szanuję siebie, chodzi o to, że jest mi źle. Upiłam się i zrobiłam głupotę,

nie patrz na to ze to szef. Jak bedzie chciał Cie wywalić to Cie wywali ale nie pozwalaj mu na nic bo bedzie mial z tego satysfakcje!

i nie jestes jedyna osoba ktora sie glupio upila wiec juz sie tym nie przejmuj

Gość -Zona
i troche szacunku dla innych bo ja akurat nie narzekam na niedopchniecie- jak ty... mam super meza- czaisz? nie musze szukac po obcych kolesiach i jeszcze rozprawiac o tym publicznie! prowadzimy spora firme i mamy tez i takie jak ty pracownice- i widze jak sie zachowuja.... znam takie jak ty- niby niewiniatko a jakby mogla toby wlazla publicznie na faceta!!

zartuj z tego jak tylko mozesz:p a co do tych jego zalotow to nie pozwol mu na nic bo on to wykorzysta. bo to szef to wszystko moze, ale z glupimi laskami ktore boja sie stracic posady albo mysla sobie ze jak beda milutkie to moze podwyzke dostana:P

Gość -Zona
zgadzam sie z Okruszkiem:))) korzystaj.... jak mozesz ale nie rob z sienie niewiniatka:)))

Gość abc565544333
czy ja jestem czemuś winna? nie bardzo rozumiem

Gość - Zona
on nie ma swojej kasy- jest nasza:) a leca na niego tez bo np na wyjazdach nie wiedza kim jest:))) i ja to rozumiem - to facet powinien miec klase i pokazac takim laskom ze nie jest zainteresowany- a jesli jest samotny tak jak ten przypadek- to normalne ze korzysta:)))))) pytanie tylko- co autorka zrobi....

nie niczemu nie jestes winna daj spokoj juz juz Ci napisalam czego tylko nie powinnas robic, wiem jacy są faceci a tym bardziej szefowie...

Gość do - Zona
Rozsmieszaja mnie takie kobiety jak ty, ktore z byl powodu wieszaja psy na innej kobiecie mierzac je swoja miarka. Masz problem? Idz do psychologa i sie z nim podziel, a nie wylewasz tu swoja agresje. Zazdrosc o meza az cie zzera. Niedobrze. Wiedz, ze w malzenstwie nie tylko nalezy dbac zeby bylo ugotowane i posprzatane, ale kobieta musi dbac o siebie, wiedziec, ze maz jej pozada i ze to on jest ta zazdrosna strona w zwiazku wiedzac, ze zona podoba sie innym, a tylko on ja moze miec.

Gość -Zona
hej- nikt cie nie obwinia (chyba) mysle ze jak jasno okreslisz granice to facet zrozumie czego oczekujesz i na co moze sobie pozwolic... tez to mialam pare lat temu- zawsze byli, sa i beda tacy kolesie pytanie tylko- co TY z tym zrobisz:) rozumiesz?

Gość taaa droga zono a skad wiesz
ze on nie bzyka od czasu do czasu jakiejs na boku??? Skad taka pewnosc??? Bo on ci tak mowi??? A nie pomyslalas, ze mozesz byc naiwna??? Znam niestety mnostwo takich naiwnych przypadkow, ktore wierza swoim druga polowka...a co sie dzieje na wyjazdach sluzbowych to az strach wspominac...

Gość - Zona
oh widze ze kogos ubodla moja postawa:) wyobraz sobie ze mam meza jakiego chcialam, mam pieniadze i pozycje i wygladam rownie dobrze a moze lepiej niz kiedys:) jestem bardzo zadowolona ze swojego zycia... od wczoraj odkrylam to forum i chcialam cos przekazac tej dziewczynie ktora najwyrazniej nie ma mojego doswiadczenia... po co mam jej slodzic:) uwazam ze KLASA stanowi dzis o sukcesie a nie lozko- moze tego nie zrozumiesz:) ale nie martwi mnie to wcale!

Gość - Zona
wierze, wierze:) wiele lat pracowalismy razem:))) znam Go... ostatnio wlasnie na imprezie firmowej wisiala na nim swiezynka- tzn probowala:)) jest to wrecz smeszne dla mnie, za stara wyga jestem aby mnie to ruszylo. Szkoda mi tylkko takich dziewczyn... bo o wiele wiecej moga osiagnac praca a nie d... Trzymam za Mloda kciuki!!!

Gość do - Zona
Moj komentarz byl odnosnie twoich pierwszych postow. Przeczytaj je jeszcze raz, a moze zrozumiesz o co mi chodzi. I jeszcze jedno: zgadzam sie z toba, ze klasa stanowi o sukcecie, ale wyglada na to, ze jestes jedna z tych, dla ktorej posiadanie i utrzymanie meza jest szczytem ambicji, a tego z koli nie rozumiem :)

Zono, nie badz taka hej do przodu, bo nie jedna przejechala sie na takiej pewnej siebie postawie jak twoja wlasnie przez pojawienie sie takiej swizynki, wiec troche pokory. Facet byl, jest i bedzie tylko facetem.

Gość - Zona
oh jej nie bede sie Tobie tlumaczyla- firma a nawet dwie firmy ktore mamy, to NASZ wspolny sukces... nie mam zadnych watpliwosci ze osiagnelismy je razem... Musze uciekac bo niestety mam obowiazki- ale zycze Wam powodzenia i badzcie tacy podejrzliwi! Praca to cos wspanialego i wlasnie trzeba byc samodzielnym!!! To mowie Mlodej- sama cos osiagnij, a nie przez lozko:) Mowie Ci ze warto!! PS. a to ze kocham Meza i jest mi z nim dobrze- coz, nie wyszlam za maz majac 25 lat:)) wiedzialam czego i z kim chce- Wam tez tak radze:))