Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia--

KONIEC SWIATA!!!

Polecane posty

Gość madzia--

mam do was takie pytanie:otóz czy wierzycie w koniec swiata?przepowiednie wskazuja na to ze niby w 2012 roku 21 grudnia o północy ma to nastapic.ja niby wierze w takie rzeczy,ale biorac pod uwage te wszystkie przepowiednia to juz dawno mial byc nasz koniec.np w 1997 potem w 1999 potem w 2000. a wy jakie macie o tym zdanie?

Nie mam zdania. Nie mam czasu na pierdoły, chociaz na kafe mam, to zdumiewające :P

Gość gfdsdf
koniec swiata bedzie za około 150 lat . GDy skoncza sie wszystkie zasoby naturalne ziemi i pozostanie tylko pustynia.

Gość madzia--
no wlasnie "który to juz koniec swiata" juz wiele razy mialo to nastapic.zle robi bo wierze w takie glupstwa,ale nic na to nie poradze.juz nawet pare razy mi sie snil ten koniec swiata,ze próbowalam sie schronic zeby przezyc.boze,stara a głupia. ciekawe czy ktos jeszcze wierzy w to tak jak ja

Gość aaaaaamania
ale tym razem to nie jest taka "wrózba", tylko jest to przewidziane na podstawie układu gwiazd jaki wtedy nastąpi, tak jak mozna przewidziec ze o tej porze przeleci kometa itd

Gość czemu w to wierzycie
macie jakieś dowody na to ? :O ja mam pełno dowodów na to , że tego końca wtedy nie będzie :O:O:O

Gość kosa.25
Kiedyś słońce się wypali i bez światła nie będzie życia na ziemi

Gość kosa.25
Życie na Ziemi jest całkowicie uzależnione od Słońca. Z badań naukowych wynika, że gwiazda nie będzie istnieć wiecznie.

wtedy bedzie glod i bieda i kazdy bedzie zarl matki ojcow itp :classic_cool: potem zostana najsilniejsze osobniki i beda kopulowac pomiedzy soba i zjadac nowo narodzone dzieci i raz na 10 lat zostawia dziecko aby przezylo a gdy ono bedzie mialo 16 lat to je zabija i zjedza a jak oni sie zestarzeja to urodza z 10 dzieci i bedzie kazirodztwo i kanibalizm a umarlych rodzicow podziela miedzy siebie i zjedza i tak w kolko

Jakis cza stemu widzialam program we wloskiej telewizji o koncu swiata. Podobno ma nastapic to za 29 lat, hmmmm meteoryt ma uderzyc w Los Angeles.

Los Angeles mocno świci, to dlatego meteoryt wybierze ich ]:classic_cool: Nie wierze w koniec świata. Po co sie nakręcać..? Nie mamy an to wpływu. ja słyszłam z kolei { o czym juz pisałam} o 2017 roku, ze ma sie pojawić an niebie krzyż, poza tym czytałam kilka lat temu przetłumaczenie apokalipsy o czym nie moglam spac przez tydzień :o Nie chce sobie wbijać takich rzeczy do glowy. Chce sie cieszyć tym co mam. żyć szczęśliwie, cieszyc sie dziećmi, patrzeć jak dorastają, aż w końcu bawić wnuki ;)

Jakis cza stemu widzialam program we wloskiej telewizji o koncu swiata. Podobno ma nastapic to za 29 lat, hmmmm meteoryt ma uderzyc w Los Angeles.

a ja slyszalam ze jak znikna z ziemi pszczoly to nasz koniec bliski...wiec nie zabijac pszczolek kurde!!!!

Gość ja też wierzę w
Swiętego Mikołaja - bo co roku przynosi mi prezenty, nawet jak się zupełnie nie spodziewam. A końców świata to już przeżyłam nie wiem ile....

Gość heheheheheheheheheh
A to już nie 11 grudnia o godz. 11:11 ???? :D :D

sama nie wiem czy w to wierzyż :( nie tyle co boje się o to czy umre ale o to że wszyscy dookoła mnie umrą :( bo po co żyć skoro wszyscy najbliszsi umrą :( jak mam pomyśleć że wszyscy umrą w kilka sekund to mam szklanki w oczach : ( ;(

Niestety też mam skłonność do wierzenia w takie rzeczy i sie boje :/

Dla pewności przed 21 grudnia 2012 pospłacajcie wszystkie kredyty ;)

Gość buena fuente
my sami spowodujemy koniec swiata..wszechobecna nienawiścią ...nic dodac nic ująć :-(