Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carrousel

bardzo mi się podoba

Polecane posty

Gość carrousel

imię Antek, Antoni. Ale nie chcę by moje dziecko było w przedszkolu, albo potem w szkole jednym z 10 Antków w grupie. Czy naprawdę to imię jest teraz tak mega popularne? spotykacie się wśród swoich znajomych, którzy mają dzieci z Antkami?

Gość superniania...
nie i nie dalabym dziecku tak na imie

Gość carrousel
cieszę się, ze nie dałabyś tak na imię swojemu dziecku :) im mniej tym lepiej ;)

Antoni patron rzeczy zagubionych tudzież ukradzionych, ilość małych Antosiów należy kojarzyć z obecnie panującym Donkiem i jego ekipą---ludzie się zabezpieczają Not a bene mój bratanek to Tosiek:)

Gość zeby twoje dziecko
nie mialo do ciebie pozniej zadnych pretensji ze dalas mu takie imie.Wcale nie modne i obciachowe

Gość carrousel
nie uważam, zeby to imię było obciachowe. ja za obciachowe uwazam imiona typu Pamela, Angelika, itd. Ale Antek? niee

Gość mezalians
To raczej człowiek określa (upiększa lub obrzydza) imię niż odwrotnie. Ale na pewno nie warto dawać czegoś "modnego" typu Isaura, albo "oryginalnego" np Hipolit (chociaż Cegielski na pewno temu imieniu ujmy nie przynosi). Dziecko, a później dorosły człowiek najlepiej czuje się z imieniem "zwyczajnym", pasującym do nazwiska. Bo np Hermenegilda (12 liter) Bąk (3) brzmi i wygląda głupio

Gość carrousel
mam jeszcze w zapasie Maciuś i Michałek :)