Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1Ona2Ona3

CO NA 30ste URODZINY?!

Polecane posty

Gość Ona1Ona2Ona3

Witajcie! Prosze doradzcie mi, co moge sprezentowac swojemu mezczyznie na 30'ste urodziny?! Tak, znam go najlepiej i sama powinnam wiedziec, ale uwierzcie, to nie takie proste, gdy chce sie kupic komus cos wyjatkowego, osobistego... Krotko o nim - tradycjonalista, interesujacy sie w nowinkami technicznymi, samochodami, nie toleruje bizuterii, niemetroseksualny, domator... Myslalam o zegarku, ale to ostatecznosc... Bede wdzieczna, za kazdy post. Pozdrawiam Ps. Moj budzet - 2 000 zl

kobieto- to twój facet- skoro ty nie wiesz, to kto ma to wiedzieć? może sprezentuj mu noc w burdelu- gwarantuję- nie zapomni tego prezentu przez całe życie....

Liczylam na powazne wypowiedzi. Ciezko jest podarowac, cos wyjatkowego komus, kto (relatywnie) na wszystko moze sobie pozwolic.

Gość Wielki Książe Litewski Witold
2 tysiące? jakiś fajny weekend np. za pośrednictwem tej firmy co noclegi w zamkach zabytkowych oferuje...

Gość nie rozumiem tego
upicz tort samodzielnie,przygotuj kolacje bedzie zachwycony

Gość Wielki Książe Litewski Witold
To kup coś z nowinek technicznych, czego nie ma - cyfrówkę? kino dom ? elektroniczną ramkę do zdjęć ?

cyfrowke dostal ode mnie 3 lata temu z nowinek przychodzi mi do glowy jedynie nagrywarka blue-ray, ale chcialabym dac mu cos naprawde osobistego