Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek-1972

Czy kochanki sypiaja tez z mężami

Polecane posty

Gość mów za siebie
Co jest potwierdzone? To że ty jesteś "ogólnodostepna" nie znaczy, że wszystkie tak robią.

Gość ogólnodostępna
fajne określenie kurwiszcza

Gość nie podam
Tak z nudów googlałam za tematami o zdradach i przypadkiem trafiłam na ten wątek. Sypiam i z mężem i z kochankiem. Czasami jednego dnia z obydwoma. I jeden i drugi daje mi satysfakcje, uzupełniają się i w sferze intelektualnej i seksu.

Oczywiście że tak:) Są pary które uprawiają swing i Panie w takich związkach uprawiają sex z mężem oraz ze stałym partnerem. Niejednokrotnie takie Panie mają kochanka w pracy i w cale nie kryją się z tym w śród koleżanek w pracy. Takim przykładem jest Pani pod loginem: http://pl.zbiornik.com/profile/Starving/ Potykał się z nią mój mąż, obecnie były mąż. Pozdrawiam

Gość gość
Miałem kiedyś kochankę. Rano kochała się z mężem. Potem mieliśmy czas dla siebie gdy spotykaliśmy się w hotelu. Wieczorem jeszcze obsługiwała męża. Taki miała dziewczyna temperament.

Gość Beatka z Albatrosa
Oczywiście że kochanki sypiają z mężami.Mąż niestety słabiutki w łóżku czasem mu nawet nie staje (alkohol? papierosy? stres?) natomiast kochanek jest przystojnym i wysportowanym facetem i w dodatku ma grubszego penisa od mojego ślubnego.Poza tym kochając się z mężem udaję orgazm natomiast z kochankiem nie muszę tego robić.Czasem posuwa mnie jakby stracił rozum a ja mam orgazmy jeden z a drugim.

Gość gość
Facet kobiety nie zajeździ ale kobieta faceta tak :)

Gość gość
"Ja znam taki przypadek, ze kobieta flirtuje z facetami, ...z mezem natomiast ja nic nie laczy, ale tylko z nim sie sexi..." Padlam ze smiechu. Co za brednie.

Gość jangcy19
moja zona nie ma ochoty a ja szukam wymagającej kochanki

Gość kochanek iwon
moja kochanka sypia tylko ze mna

Gość XPDominusXP
jak ma męża, to pewno musi wypełniać obowiązek małżeński, z obrzydzeniem

Gość Wawiak 1
Czytam i wierzyć mi się nie chce ze tyle kobiet ma drugiego popychacza. No nie myslalem ze to tak nagminne jest. Najlepsza opcja to dwa w jednym w dzień zona w nocy kochanka. Od znajomych wiem co tak zyją ze raczej kochanka to zawsze chetna sexi ubrana i lubi byc wyzwolona ,bardziej eksperymentuje ,zmienia pozycje lubi pokrzyczec z przyjemnosci i td. A zony roznie bywa ale czesto to szybki podkolderkowy numerek......Dlatego trochee mnie dziwi ze tu wszystkie takie chetne napalone jestescie ,mezowie nie daja rady. A nam męzom odwrotnie sie to widzi ze chcemy czesciej miec w lózku kur... niz dame co nie bardzo wie o co chodzi.Ale tak to bywa że sami sobie koło kwadratu robimy zamiast szczeze porozmawiac.............

Gość gość
ja ze swoim już dawno nie sypiam, odkąd mam kochanka. On mnie zadowala, a mężowi odmawiam, kiedyś robiłam mu tylko ręką, a teraz już nawet tak nie

Gość Albatros z Beaty
"ma grubszego penisa od mojego ślubnego" to ile tfuj!!! ślubny ma w pasie?

Gość gość
7 cm. :D

Gość gość
Swiat seksem stoi .Ubóstwo duchowe .:-( :-( :-( :-( :-( :-(