Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajsaaaaa

za skromnie..?

Polecane posty

Gość suknia jest boska

Gość Śliczniutka
Piękna jest, kupuj. Welon może mieć nawet 50 metrów:))

mysle, ze to jedna z najpiekniejszych sukien slubnych jakie widzialam :-)

Gość kajsaaaaa
hmm... no wlasnie wydaje mi sie,ze ta sukienka mimo tego, ze no nie jest typowa "princeska" i moze nie do konca wyglada jak slubna...na slub sie nadaje..

Gość eyoooo technology
za brzydko raczej ;)

Gość kajsaaaaa
jestem juz na nia zdecydowana..kwestia tylko przymarki jeszcze jednej..i jest! zalowalam troszke, ze nie ma dluzszego trenu bylaby nieco bardziej okazala...ale przynajmniej wygodnie bedzie tanczyc..;)

Gość tatrzanska
moim zdaniem wcale nie za skromnie, poza tym sliczna sukienka:) tylko trzeba tez miec do niej ladna figure, ale to wiadoma sprawa;)

Gość śliczna suknia
wcale nie za skromna

Gość kajsaaaaa
dziewczny skoro juz tu jestescie to spojrzcie jeszcze na ta.. sa dwie sukienki..decyjza musi pasc jutro na przymiarce ostatniej. Pomagaja juz wszyscy mama, babcia brat...ale ostateczna decyzja nalezy do mnie.. no wiec to jest ta druga.. http://www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=nacar jestem szczupla, 175cm..waze jakies 56kg...mam nadzieje, ze juz nie schude do wesela...bo bylo by nie za ciekawie biorac pod uwage te sukienki...wtedy musialabym sie pokusic o wlasnie jakas "princeske" od ktorej sie bronie..jak na razie;)piszcie i glosujcie! dzieki za pomoc

Gość mnie też się nie podoba tył
tej drugiej, jakoś tak dziwnie ucięty i ta góra jakoś tak zwężona a potem taki ogon hmmm

Gość mnie też się nie podoba tył
przód drugiej sukienki jest nawet ładny ale nie podoba mi się ten tył ładna suknia taka koronkowa

Gość kajsaaaaa
ok dziewczyny skoro juz tu jestescie to spojrzcie jeszcze na ta, musze sie zdecydwoac jutro...wszysycy juz pomagaja..mama, babcia, kolezanki itd ale ostatecznie musze zdecydowac sama i zbieram opinie http://www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=nacar ta, albo ta ktora prezentowalam wczesniej jestem wysoka, 175 cm i waze jakies 57 kg mam nadzieje, ze nie schudne do wesela, bo wtedy zostaje mi jedynie " princeska" od ktorej sie bronie.. piszcie!i obstawiajcie!

Gość kejsaaa
no ladnie , napisalam dwa razy tego samego, a raczej podobnego posta...;) sorki! princeska to taka duza spodnica...taka troche balowa....

Gość kajsaaa
wredne to jakies... ta ktora proponujesz...tez jest ladna...tylko, te koronkowe sa do siebie bardzo podobne... ale jest piekna...

Gość princeska to taka skromna
wąska i jakby szkolna sukienka zazwyczaj do kolan, z małym dekoltem i szerokimi ramiączkami.

Druga jest cudna - piękny materiał, pierwsza za bardzo się błyszczy, chyba że takie ujęcie, ale też ładna

Gość mi się podoba
ta druga jest ładniejsza