Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobic

jestem załamana

Polecane posty

Gość corobic

Muszę się komus wygadać, bo nie wytrzymam. Wczoraj był kolejny dzień bez wiadomości od niego. Wieczorem nie mogłam zasnąć w tej złości i napisałam 2 smsy. W smsach spytałam się czy dobrze bawi się z dziwkami, że się do mnie 10 dzień nie odzywa. Wiadomość skończyłam \\\"ty męska dziwko\\\". Wie co to znaczy po polsku. Potem zadzwonił, odebrałam, ale nie rozmawiałąm z nim tylko słuchałam co mówi i strasznie na mnie przeklinał. Napisałam wtedy, że go nienawidze, że życze mu Hiva i utraty wzroku. Nie wiem co mnie naszło, może dlatego, że miałam w nocy wysoką gorączke i nie wiedziałam co robię. Potem dzwonił wiele razy, ale nie odbierałam. O 3 w nocy znów telefon i sms i wtedy obudziłam się na dobre. Potem napisałam smsa czemu nie spi o 4 w nocy, a on odpowiedział, że jest w stolicy, że ojciec ma miec operacje serca. Zdenerwowałam się bardzo, al;e napisałam, że zycze powrtoru do zdrowia, ze przepraszam za tamte smsy. Po paru minutach cos mnie naszło i napisałam czemu nie wyśle kasy na córke a cały czas ładuje w tego starego dziada, który umiera już od 4 lat i umrze z ta operacją i bez niej. Widzisz ja jego ojca nie lubie, bo sprawiał zawsze dużo problemów, ale wiem jak głupio zrobiłam pisząc to do niego, ale on też obraża moją rodzine i mojego ojca, który charuje jak wół, ma 2 prace byle tylko zapewnic mojej córce i wszystkim dobre życie. Wtedy po tym smsie zadzwonił i odebrałam i wyzwał mnie o to co napisałam o ojcu i o tym, że on niby spotyka sie z kobietami, był bardzo wściekły, powiedział, że jestem nikim, nic nie mam i nie będe miała. Teraz jestem wściekła na siebie, że się nie broniłam. Potem wysłałam mu smsa, że to już koniec, definitywny koniec. Potem wysłałam drugiego , że ma mi odesłać moje ubrania i dokumenty. Napisałam, że wiecej pisac nie bede. Potem juz nie dzwonil. Jestem załamana, bo nigdy juz po tym nie bedziemy razem, ja go kocham i nienawidze jednoczesnie. A napiszcie co sadzicie o tej sytuacji

Gość kwasss
Tzn co konkretnie chcesz wiedziec? Jesteś egoistką na którą "charuje jak wół" własny ojciec. Tzn na Ciebie i Twoja córkę.