Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy przystojniak 23

Czy to dobry sposob na poderwanie dziewczyny?

Polecane posty

Jak gdzies na uczelni na lawce na korytarzu, w bufecie lub w czytelni spotkam jakas dziewczyne, ktora jest sama i mi sie podoba to zagadac z nia a na koniec rozmowy spytac czy dalaby mi numer telefonu. A jak by mi dala to zaprosic ja do kina. Wiem, ze to bedzie wymagalo ode mnie odwagi ale jak sie postaram to dam rade. Gorzej, ze pewnie wiekszosc nie da mi numerow chocby dlatego, ze maja chlopaka. Ale przeciez Wy jestescie takimi samymi dziewczynami jak te, ktore moge spotkac. Prosze powiedzcie mi jak byscie zareagowaly na cos takiego. Dalybyscie numer telefonu? Poszlybyscie do kina?

Gość piątkowa głupawka
nie dałabym numeru telefonu doopiero co poznanemu facetowi, chyba ze tak by mnie oczarował, ze nie myslałabym o niczym innym jak dorwac sie do jego spodni

A umowilabys sie ze mna na nastepne spotkanie na uczelni?

Gość kryskaaa
no przeciez spoko propozycja, nie prosisz ja o reke tylko o kino przeciez wyluzuj chlopie. badz pewnym siebie i duzo zartuje, swobodnie, nie pokazuj ze sie denerwujesz- jak odmowi jej strata;) jesli bym czula ze koles jest spoko norlany cieply zabawny to czemu nie :) jak cos niewypali jakbym chciala nadal mozna koontynuowac znajomosc bez wiekszych zazylosci :)