Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem pod oczy

krem pod oczy dla 30-latki, jaki???

Polecane posty

Gość krem pod oczy

hej dziewczyny. Mam prawie 30 lat i postanowilam zaczac stosowac jakis krem pod oczy. zaznaczam, ze do tej pory stosowalam spordycznie z AA jakis super delikatny, nie pamietam nazwy. Nie mam zmarszczek, nie wygladam na 30 lat, tym bardziej buzia. Ale jak widze, ze moje znajome juz od lat stosuja to chyba musze zaczac bo juz wchodze w sumie w ten etap mojego zycia, ze jest to niezbedne. Dodam, ze od lat stosuje na cala twarz krem nivea soft. Mam gladka i mloda skore z wygladu. Gdy tylko zmienie krem to zaraz zaczynaja mi sie problemy. prosze, moze ktoras poleci mi jaki krem sobie zafundowac pod te moje oczy. dzieki

Gość kosmetyczka 123
Witam! Nanowypełniacz zmarszek pod oczy z kwasem hialuronowym z Bielendy Profejonalnej około 39,00 super produkt! Sprawdz na stronie hurtowni www.monimar.pl Powodzenia

Gość arlaa

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.