Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aliunna

Poradzcie mi prosze Co ja mam poczac ze soba?

Polecane posty

Gość Aliunna

Od dluzszego czasu nic mi sie nie chce .nie chce mi sie pracowac ani uczyc Nie pracuje jestem mloda dziewczyna a doslownie na nic nie mam checi. Nawet na spacer nie chce mi sie wyjsc mimo tego ze siedze tygodniami w domu Nie przechodzi mi przez glowe zebym miala wstac o 7 rano do pracy i spedzic tam 8 godzin Wiem ze jak bede pracowala to zycie bedzie dla mnie bez sensu Bede wiecznie zmeczona podkrazone oczy i na dodatek zawsze przed pojsciem do pracy sie denerwowalam i wstawalam po kilka razy do lazienki w nocy (czesto sikam) i przez to wyspac sie nie moge Zazwyczaj zasypiam o 3 rano a wstaje po 12 Siedze cale dni przed komputerem i nic procz wirtualnego swiata mnie nie interesuje Jak ja mam sie wycoiagnac z takiego dna?

Gość akldusjafndzxf
napewno przestan sie rozczulac....dobrze ze widzisz swoje bledy (wyliczasz je) najlepiej idz do pracy znajdz sobie jakies ciekawe zajecie. Jestes mloda a zycie ucieka Ci przez palce....

Gość odśwież kontakty
ze znajomymi. a moze...to depresja...

Gość Aliunna
Ale ja mam chlopakak codziennie wieczorem sie z nim widze Ale poza tym to nie wychodze z domu Mam jedna kolezanke ale jest falszywa i nie utrzymuje z nia kontaktow Nie mam zbyt wielu znajomych po powrocie z zagranicy