Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...mrs. ... D

30 lat,panna,miałam 62 mężczyzn- co wy na to?

Polecane posty

Gość A BADALAS SIE
czy ktorys z kolesi nie zostawil ci w spatku jakiegos prezentu?

Gość dziadzia
uwazam że po prostu jestes zwykła kurwa a twoja pizda zapewne wyglada jak wiaderko, tak że juz lepiej huja w szklanke wody wsadzić i pomieszać!!!

Gość do beroa
każdy ma prawo się wiązać z kim chce. a te "normalne kobiety" którym zostaną "jebaki" wcale nie muszą się z nimi wiązać. mogą rozbić czyjś szczęśliwy związek i zostać zwyzywane na kafe od szm*at lub zostać starymi pannami.zawsze jest wyjście.

Gość beroa
tak, kazdy ma prawo wiazac sie z tym sie chce. Wiec skoro facet chce sie zwiazac z porzadna kobieta, to nie bedzie to autorka, wiec powinna powiedziec prawde o swojej przeszlosci.

Gość ...mrs. ... D
i widze, ze glosy sie podzielily... 'do berona'... widze, ze masz dziewczyno pojecie o swiecie... reszta ocenia ludzi stereotypami... facet jak bedzie zaliczal laske za laska to jest 'kozak' a dziewczyna jak bedzie robila to samo i 'zaliczala' kolejnych facetow to jest szmata!!!! bez sensu... :/ no ale co zrobic to jest wl polska mentalnosc...iw wumie mnie to wcale nie dziwi... :/ ale jest mi was szkoda bo nie macie pojecia co tracicie... jeden z moich facetow pow, ze jestem jego 46 dziewczyna,.... ja na niego spojrzalam i pow, ze fajnie.... a po chwili milczenia dodlam ... Ty jestes 53...zasmial sie i pow, ze nie musze mu krecic... pow, ze nie mam takiej potrzeby... zasmial sie i pow, ze teraz rozumiem skad ja to 'wszytko' umiem i sex byl zajebisty... wtedy to ja sie usmiechnela bo widzilam jego mine... :D hehehe...

Gość ...mrs. ... D
przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 'do DEROA' prze[raszam raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ...mrs. ... D
chce wam jeszcze tylko powiedziec, ze faceta znajde... bez problemu.. i moge pow, ze moze juz go znalazlam... czy mu powiem prawde- nigdy... nie jestem tez chora.. nie mam hiva... ani innego syfa... nie jestem w ciazy... nigdy tez nie posunalebym sie do aborcji... jest mi dobrze z mysla, ze wiem ze zyje... zostal mi jeszcze tydz:D

Gość beroa popieram cie
masz racje, ona nie zasluguje na porzadnego faceta, ktory mial malo partnerek (z milosci-w zwiazkach)

Gość beroa
...mrs. ... D - a mi ciebie szkoda, bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Dla mnie facet zaliczajacy laski to jebaka, a to nie ma pozytywnego znaczenia, chyba, ze dla ciebie :/ nie mam do ciebie zadnego szacunku, bo jak moge miec? i mam nadzieje, ze zaden facet powaznie o tobie nie bedzie myslal i juz zawsze zostaniesz workiem na sperme. A nawet, jak znajdziesz jakiegos jelenia, to oby tak samo oszukiwal ciebie, jak ty jego.

Gość beroa
i jeszcze te zalosne teksty, ze ' do beroa' ma pojecie o swiecie :/ takie samo jak ty? wychodzisz chociaz z lozka, czy ciagle jest kolejka oczekujacych facetow, zeby cie przeleciec? ty masz pojecie o zyciu, takie same jak prostytutka

Gość ...mrs. ... D
do beroa... a tak z ciekwosci.. skooro mnie juz tak oceniasz... zeszmacilas... wrzucilas na same dno zla tego swiata itd... to mam pytanie... pewnei nie odp no ale... ile Ty masz wl lat? i ilu mialas partnerow?

Gość prawdomowna
powiem jedno jak lubisz skakac po fiu...ach meskich to no problem ale wytlumacz mi jedno po JAKIEGO GRZYBA OBNOSISZ SIE Z TYM TU??? RANY PEWNIE MASZ PELNO KOMPLEKSOW SKORO UCIEKASZ SIE AZ DO TEGO ZEBY O TYM PISAC MOIM ZDANIEM TO LEKKI SCHIZ UMYSLOWY A TAK WOGOLE TO JAK OSIAGNIESZ CEL TO CO DALEJ??? JESTES PLYTKA I WOGOLE BEZNADZIEJNA DO SZPIKU KOSCI WEZ SIE W GARSC BO JAK ZALICZYSZ WSZYSTKICH TO POZNIEJ POJDZIE O TOBIE FAMA(O ILE JUZ NIE BIEGA) I ZOSTANIESZ SAMA BO PORZADNIE URZYWANEGO TOWARU NIKT NIE BEDZIE CHCIAŁ!!

Gość beroa
sama sie zeszmacilas, ja tylko stwierdzam fakty :)

Gość ...mrs. ... D
steritis primavia- hahaha... proponuje sobie dokladnei przeczytac moje wypowiedzi... wtedy dowiesz sie czy jestem taka osoba... :D zenujace...

Gość ...mrs. ... D
prawdomowna- hehehe.. a no po to zeby zob jaka jest wasza opinia na taki temat... nie podoba sie- proste- nie pisac... :D

Gość prawdomowna
DO ,,BERORA" CYT WOREK NA SPERME HEHE CO ZA SUBTELNE OKRESLENIE POWIEDZ WPROST ZE TO JEDNA WIELKA ZLEWNIA I WIELKI ODPAD ZYCIOWY

Gość beroa
mam nadzieje, ze obecnego faceta poznalas w ten sam sposob, co poprzednich, duza szansa, ze trafisz na faceta rownego sobie.

Gość do beroa
wiesz co mrs?? akurat beroa miała racje ze nie mozesz go okłamywać (swojego partnera) nie musisz mu mówić wprost " miałam ponad 60 partnerów" ale np. " miałam bardzo bogate życie seksualne i nie małą liczbe partnerów". dzięki że tak myślisz o moich poglądach :P

Gość dziwne sa niektore wypowiedzi
A malo jest kobiet, mezatek, ktore "po bozemu" przez tyle samo lat i tez jeszcze nie wpadly w ciązę? I co, kazda mezatka w tym wieku jest rozepchana? Kobita tyle samo razy mniej wiecej miala tę przyjemnosc, tyle ze z rożnymi. Ja riozumiem, ze mozna dyskutowac nad aspektem psychologicznym tej sorawy, ale macicy i przyleglosciom akurat wszytko jedno, byle nie złapac zarazy.

Gość up licencjonowany xD
mam dovna XD

Strasznie Cię zranił ten pierwszy facet, nie sądzisz, że tym postanowieniem wyrządziłaś sobie niejako krzywdę?? Słusznie tu zauważono, że miałaś szczęście - nie popadłas w jakąś chorobę z powodu tak częstej zmiany partnerów. Nie rozumiem, czego oczekujesz - potępienia, pochwały?? Może jesteś erotomanką lub seksoholiczką i powinnaś się leczyć. Powiem Ci tylko,że taki tryb życia jest bardzo szkodliwy dla zdrowia psychicznego i fizycznego i nawet jesli trafisz na jakiegoś faceta z którym zwiążesz sie na dłużej, to pewne nawyki zostają i o naprawdę szczęśliwym związku nie ma mowy. Chyba,że pokochasz kogoś naprawdę, ale obawiam się, że obecnie nie bardzo wiesz, co to słowo oznacza i co za nim się kryje. Wspólczuję Ci, ale życze szczęscia i miłości oraz faceta, który rozbije mur stworzony przez Ciebie na swój własny użytek.

Gość nieważne już jest
Robisz poważne błędy i to nie jest zwykła obsuwa to jest niedouczenie np. znajść co kurwa jest ?za słowo nie wierzę, że zarabiasz taka kasę nikt w Polsce nie da takiemu tłukowi tyle kasy to raz a dwa gdybyś miała taka kasę TO POLSCY CHŁOPCY by się nie odczepili po jednym razie oj nii nie TELEFON BYŁBY CZERWONY . NO BEJBE ŚCIĄGAJ maskę i powiedz kim tak naprawdę jesteś ???

Gość up licencjonowany xD
mam dovna XD

nie lam sie dziewczyno ! jestem tego zdania ze bedziesz co miala wspominac przy kominku ...co sobie w zyciu pobzykamy to nasze i nikt nam tej przyjemnosci nie odbierze!!!!

Gość a ja nie chce miec takiej zony
co bzykala sie z wieloma facetami

Gość a ja nie chce miec takiej zony
dziewicy tez nie szukam, chce normalnej kobiety, co miala partnera czy partnera z milosci, ktorym szybko tylka nie dawala