Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie teraz............

Jezu czy on moze tak zrobic???????????????

Polecane posty

Mój były podarował mi piękny pierscionek z brylantem, naprawde sie cieszylam ,byl taki piękny i to od Niego... Teraz juz nie jestesmy razem,,,,a ja ten pierscionek gdzies posiałam :(:(:( On teraz chce mnie pozwac do sądu o kradzież!! Rozumiecie to??:( Mnie o kradzież! On dał mi ten pierscionek! Na zaręczyny!:( Juz rok temu! Od pół roku juz nie jestesmy parą... Boje sie ze pojde siedzieć:(

Gość naprawde czy
sciemniasz???? wprost nie do pomyslenia...

Gość pijaczka smakoszka ...
no co Ty, skarbie, jak on to gdzieś zgłosi, to go wyśmieją :D na pewno nie pójdziesz siedzieć!

Gość hehe ocipial
??? To on predzej pojdzie siedziec ze Cie oskarza o cos czego nie zrobilas! Dal Ci go wiec jest Twój!

Gość Ja lubię..
Nie moze Ci go odebrac skoro sam dobrowolnie Ci go dal.

Gość MEZALINAS
Siedzieć nie pójdziesz. To była rzecz darowana i rozumiem, że darowizna nie była obwarowana żadnymi warunkami. Zwrotu żądać ma prawo z czysto "zwyczajowego" powodu. Tak jak ty, honorowo, powinnaś zwrócić pierścionek po zerwaniu zaręczyn. Swoją drogą, może dobrze, że opamiętał się zawczasu? ycie z kimś, kto GUBI cenne rzeczy mogłoby być koszmarem

Jeju nie widze waszych wypowiedzi:(

Gość pijaczka smakoszka ...
właśnie, to Ty go możesz załatwić za pomównienie/oszczerstwo/psucie Ci opinii - czy jak to się fachowo nazywa

no to podarował na zaręczyny czy dał tobie na przechowanie że teraz zglsza się po odbiór, a swoja drogą zgubić pierścionek z brylantem to sie nie dziwię ze juz nie jestes jego narzeczoną

Ja ten pierscionek gdzies połozylam w domu! Gdy on powiedział mi ze to koniec. Nie chcialam miec juz tego pierscionka na palcu, wyjechal za granice! Teraz wrócil po pol roku czasu i chce ten pierscionek:( Moze ktos mi go ukradł nie wiem:(

Gość Sway
Jeżeli byli jacyś świadkowie na to że on Ci ten pierścionek darował to nie masz się co martwić. Zresztą prawo zwyczajowe w Sądach tez jest respektowane a wydaje mi się że podarowanie pierścionka na zaręczyny i nie żądanie jego zwrotu jak najbardziej pod to podchodzi... poza rym no sory ale zabiją go śmiechem

Gość ejjjjjjjjjjj
ja tez zgubiłam pierscionek z brylantem i to nawe nie zjednym a z 10 brylantami....ale dalej jestem z moim narzeczonym i on dalej mnie kocha, mimo ze kosztował kupe kasy i ze zgubiłam po dwoch tygodniach.....wstydze sie tego do dziś... łudząc się ze stało sie to w domu nie gdzieś na zewnątrz...ale ten facet od założycielki topiku to kretyn...jak tak można...kradzież...ma facet zoraną psyche nie powiem.