Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat testowy

Osiągnięcia rządu Tuska i koalicji PO-PSL

Polecane posty

dalej: facet78 piszesz o tym ile partia Boruty i szczurka zabralaby PO a ile kaczorom ale: 1 ew partia to na razie wrozenie z fusow 2 ta 1/5 -??? ,,W ostatnich wyboracvh 1/5 wyborców PiS z 2005 zagłosowała na PO. Wiec niech PISowi zabraliby te 6-8 proc. Tamci dołączą." tzn 6-8 z kaczek+ 8-9 z PO tak? 15-20% w sumie? facet te 6-8 % z pisuarow to juz jest w tych 50paru% co sa za PO a jezeli smerf bedzie dalej tak dzialal to odejda nastepni :D teraz to juz tylko walka z PO zostanie Borucie i szczurkowi a to oznacza duzo opcji; 3 oczywiscie teraz- to moze byc zupelnnie co innego za rok nie? 4 wyb prez Marcinkiewicz?- zobaczymy 5 no i jest jeszcze Dutkiewicz:) piszesz: ,,ps: wiec nie zdziwmy się jak wygranie wyborów do Parlamentu Europejskiego bedzie ostatnim sukcesem PO. A przy partii M i R , Tusk musiałby się bronić. I np zacząć mieć (w końcu) jakieś poglądy programowe. LiD by wtedy zacierał ręce"- mnie niewiele rzeczy moze zdziwic:D:D POlityka sondazowa niestety:( and most important: moim zdaniem partia MiR = kaczory na zawsze w objeciach maybacha:)

on-warszawa 🖐️ sejm przyjal ta ustawe o mediach KRRT i tp. LSD na razie nie mowi nic no wiec pewnie sie wstrzymaja od glosu przy vecie wicekaczki ale szczerze mowiac nie wiem. z netu o IPN: http://fakty.interia.pl/kraj/news/ipn-ujawnia-kolejne-archiwa-dot-wiceministrow,1079006,2943 i bardzo dobrze PO to jest ta instytucja:) aha jeszcze slyszales o tym co pisala Rzepa? ze byl kompromis w tym calym systemie/mechanizmie odwlekanai decyzji ale negocjacje konczyly przydupasy wicesmerfa i zabojady ich ograly bo sie prezydenckie leszcze pier.dolone nie znaly na niczym:( czy prawie na niczym. ruch: skoczek e6:f4

Samanta lisiczka Wszystkiego dobrego szczerze życzę. Zdrowia, szczęścia i radości, stołu sutego i wspaniałych gości. A szachy odłóżmy na po Świętach. 🖐️

samanto Zadajmy sobie pytanie. Czy LiD chce być marginalizowany ? W tej ustawie przejęcie TVP przez PO to najmniejszy problem. Ale o tym już było na kaczkach . 10:50 (od drugiego akapitu) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3469040&start=19260 Syryjczyk z UW miał rację. PO to nawet nie liberałowie. To partia reprezentująca interesy wąskiej grupy wielkiego biznesu. I zgadniesz że pisał to na łamach Gazety Wyborczej ? ? :-D :-D (później oczywisćie zapomnieli) Ale czas pokaże. Bo Soloż-Żak i Walter chcę jeszcze wiecej a Tusk się ociąga. ps: przesadzasz z tym Rydzykiem. Maks. 1/4 wyborców PiS to słucha. Na onecie widziałem sonde zę 23 proc. internautów popiera preambułę Kaczyńskiego. Na portalu gdzie dominuje elektorat PO. Czyli w realu może być wiecej. A to chyba obala tezę że tylko mocherowy elektorat tu jest za Kaczyńskimi. Dutkiewicz. - dziwię się że tak ta koncepcja przypadła ci do gustu. To nie Zdrojewski z 97, którego cała Polska widziała wśród budujących zapory przy powodzi stulecia. :)

Pewnie to moja ostatnia wizyta w tym tyg. To WESOŁYCH ŚWIĄT :)

Gość hej łosie
Z dzisejszej prasy 1.Rząd Tuska już żąda mniej za tarczę Jak wynika z informacji "Rzeczpospolitej", mimo szumnych deklaracji dotyczących tarczy antyrakietowej, warunki stawiane USA przez rząd Tuska nie różnią się od stawianych wcześniej przez PiS http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9911&wid=9808687&rfbawp=1207028448.851&ticaid=15a1f 2. PiS sie godzi się grzecznie na Traktat 3. Radosław Sikorski powiedział nie tak dawno : PO i PiS programy mają identyczne, różnią sie metodami jakimi chcą je realizować. Wnioski: PO i PiS to jedno i to samo a kłócą sie pod publiczke o stołki..

Gość udowodnij że TAK

Gość udowodnij że TAK
Ojejku :D Ja się pcham na afisz ? W temacie ? Przypomnę ci więc, że temat topiku brzmi "Osiągnięcia rządu Tuska i koalicji PO-PSL". Ty zapewne uznajesz traktat za sukces :P Napisz więc z jakich powodów :P Tak ci trudno kilka punktów wymienić ? :D

ojej nie przesadzaj mandarynko, zadalam proste pytanie: udowodnijcie ze nie (przyjecie traktatu) i jedyne co slysze/czytam to odwracanie kota ogonem ps punktow ci sie zachciewa???:D no problema, powiedz z ktorego portalu maja byc, z onetu 3 pierwsze punkty z interii reszta :D:D przeciez nie o to chodzi temat- osiagniecia koalicji PO-PSL no to masz osiagniecie i co??? jakies watpliwosci czy tylko stac cie na odbijanie pileczki?

Gość udowodnij że TAK
Pragnę zauważyć, iż tak się rozpisałaś, że zapomniałaś wymienić punkty na plus (podpowiadam ci przecież - masz niepowtarzalna okazję "zaplusować" ;) ), a zamiast tego wymieniłaś ... portale :o Nie możesz na nich nic znaleźć i mnie każesz szukać ? :D

Gość do nierozgarnietej lisiczki
"ty losiu roznica jest widoczna na pierwszy rzut oka, POmysl " Po owocach oceniaj nie po słowach :) W USA są dwie partie Republikanie i Demokraci którzy kłóca się już pół wieku a publiczka to kupuje. Czy sa większe różnice między nimi? To są de facto dwie frakcje tej samej partii i kto by nie rządził to nic się w USA nie zmienia. W Polsce ten sam model kaczory donaldy chca wproowadzić, tylko PO i PiS a głupie kucharki jak ty łykają tą scieme jak młode pelikany:)

PO kolei: on-warszawa : gdzie twoj ruch ? :( ? facet78 : 1 Likier i Denaturat sie rozpadl i nie wiadomo co bedzie dalej 2 piszesz: ,,Syryjczyk z UW miał rację. PO to nawet nie liberałowie. To partia reprezentująca interesy wąskiej grupy wielkiego biznesu...."- nie no please, rozpisujesz sie na KACZKI... o pisuarowskich obnizkach podatkow a POtem wrzucasz mi tu takie cos :O 3 nie przesadzam napisalam juz kilka razy ze moherowy elektorat to problem pisiorow, najwyrazniej nie potrafisz dostrzec ,ze znaczna czesc z tych ,,3/4" juz od kaczek odeszla, teraz moze byc inaczej, PO traktacie, moga wrocic niektorzy ale jak bedzie to zobaczymy, na rozpad kaczopartii jest moim zdaniem za wczesnie, pisalam juz o tym : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665988&start=270 z 23:07 i 23:55 i potem 01:31 4 piszesz ,,Na onecie widziałem sonde zę 23 proc. internautów popiera preambułę Kaczyńskiego...."- czytasz onet, ta jak sam tweirdzisz ,,tube propaandowa PO" :D 5 Dutkiewicz-moim zdaniem lepiej budowac partie MiR wokol jego startu w wyborach prez., ale to tylko moje zdanie:)

-->do ,,hej losie" z 07:47 : jesli takie sa twoje wnioski na podstawie trzech informacji:O no to ja nie bardzo mam o czym z toba rozmawiac :O:P a twoj wpis z 07:47 no to jest naprawde :D:D no please : ,,W USA są dwie partie Republikanie i Demokraci którzy kłóca się już pół wieku a publiczka to kupuje. Czy sa większe różnice między nimi? To są de facto dwie frakcje tej samej partii i kto by nie rządził to nic się w USA nie zmienia."- are you nuts? :D a to z ,,W Polsce ten sam model kaczory donaldy chca wproowadzić..."- chciec a moc to nie to samo oranje a ten tekst o lykajacych pelikanach to mi przypomina wawe... z tego topiku :O

Gość portland cement
oczywiscie--hej losie,samanta lisiczka wszystko wie i ma zawszevracje.Jak zatem moze tolerowac takie jakies dziwolagi tresciowe niezgodne z idealami marksistowsko-liberalnymi?

Gość gdzie się kryją POyeby
PPPPiiiiSSSSSać :P:P:P:P:P :D:D:D::D:D:D::D

do : ,,portland cement oczywiscie--hej losie,samanta lisiczka wszystko wie i ma zawszevracje.Jak zatem moze tolerowac takie jakies dziwolagi tresciowe niezgodne z idealami marksistowsko-liberalnymi?"---> no wiesz pomaranczo my wyborcy platformy jestesmy przeciez nieomylni, wszystko wiemy i na wszystkim sie znamy, to jest przeciez oczywista oczywistosc:D :P gdzie sa te,,takie jakies dziwolagi tresciowe" ???? do : ,, wawa....... a co samanto masz do mnie co ja niby łykam? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem ?? " - zle zrozumiales wawo, napisalam to o lykajacych pelikanach bo wczesniej ty mi cos takiego napisales i ta pomarancza cie zacytowal nic wiecej kaczowybiorco:D