Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat testowy

Osiągnięcia rządu Tuska i koalicji PO-PSL

Polecane posty

To jak wrócę from work to home- to zobaczę szachownicę i zrobię ruch- bo ostatni był Twój- 20.03- potwierdzasz?

Gość ale romantyczna chistoria

Gość schetyna dobrze wie
gdzie najlepiej kręcić lody :D

Gość kto ich POpiera i za co
? Oto kolejny przykład nie-rządu : ""Pracuję nad projektem uwłaszczenia działkowców" - pochwaliła się "Rzeczpospolitej" posłanka PO Lidia Staroń. "Uwłaszczenie ogrodów działkowych nie wchodzi w rachubę" - stwierdził z kolei szef klubu PO Zbigniew Chlebowski. Zapowiedział przy tym, że nikt nie będzie karał Staroń za wychodzenie przed szereg. PO ma chyba jednak problemy z komunikacją we własnych szeregach, bo wiceszef klubu - Waldy Dzikowski - mówi o karze dla posłanki."

Gość jaka romantyczna chistoria
o PO i Tuskele to tylko chistoria a raczej aj waj histeria

wtf jak kaczopartia czy wczesniej LSD byly zdyscyplinowane jak wafen SS to bylo dobrze tak? a jak sa roznice to juz nie-rzad posel nie moze nic powiedziec a drugi nie moze sie nie zgadzac z szefem klubu:O 22:28-aj waj? och widze ze mamy tu milosniczke/milosnika teorii o olbrzymim wplywie zydokomuny, masonerii i cyklistow na POlityke:D

Samanta.... Jakoś trudno toleruję Schetynę- wiem, że to nieładnie- ale ta jego łysinka bardziej mi do księdza pasuje- niejasna jest też jego przeszlość. Ale jesteś pewna że Listek ustąpi- nie oglądałem wczoraj niczego- tak powiedział? Sondaże spadają- a to czy będą dalej spadać, zależy m.in. od tych którym spadają. ruch wieczorem 🖐️

🖐️ on-warszawa nie mam pojecia czy ustapi (tzn szef pezetpenmafii) zdaje sie ze juz mial nie raz ustapic :D 1 przyspawany do stolka (skad my to znamy :D ) 2 kolega szefa FIFY Platiniego 3 kaczki mu nic nie zrobily, a probowaly i to bardzo 4 wg tych artykulow to teraz tez nic nie mialo sie stac, jakas gra POd publiczke ale Schetyna (POdobno) dopilnowal zeby sie Listkiewicz POdal do dymisji 5 czyli to chyba jednak sukcesik koalicji 6 of course jesli to prawda ze ustapi a co do przeszlosci naszego ,,mnicha" ;) :D to raczej pytanie do faceta78 on jest zdaje sie z Wroclawia

Samanta....... No to jest jakiś temat rozpoczęty bez efektu przez kaczki ale kontunuowany przez love(s) rząd- jeśli to się uda pod patronatem Schetyny- to dobrze. the same tower b3-b4 :) Facet jak się tu pojawisz napisz coś o sznownym panu S, związanym chyba niegdyś z radiem S. :)

WItam wszystkich. Długo mnie tu nie było (ale to jeszcze nie powrót na kafeterie). Nowa praca. Muszę sobie kupić nowy komputer. Siedze sobie w kafejce. Sympatii politycznych oczywiście nie zmieniłem. POZDRAWIAM :-) 🖐️

🖐️on-warszawa odtrabilam sukcesik koalicji (no raczej pana S. z radia ES) z Listkiewiczem i sie chyba wyglupilam :( http://www.dziennik.pl/sport/pilkanozna/ ,,Listkiewicz nie odejdzie z PZPN Żywotność Michała Listkiewicza jest zadziwiająca. Prezes PZPN zrezygnuje ze swojej funkcji 14 września, ale nie odejdzie ze związku. Będzie zatrudniony w piłkarskiej centrali - ustalił DZIENNIK. Jako szeregowy członek zarządu czy wiceprezes - to nieistotne. Istotne, że nadal będzie rządził w PZPN....." dobry jest skoorwysyn:P najpierw ,za przeproszeniem, wypierdolil Ziobre z Lipcem a teraz czworakat;) z Drzewieckim, Cwiakalem i Grzesiem S., Mumie go powinni zrobic szefem toby ich pewnie POprowadzil do zwyciestwa w 2011 ;):P nawet by do nich pasowal ideologicznie, czy raczej bezideologicznie:D krol d7-e7 - sprawdz szachownice przeciez nie mozesz tak zagrac bo to jest szach od mojej wiezy z e2 :)

Gość nie wygłupiłaś się
od co najmniej trzech lat cię ogłupiają, więc nie ma się co dziwić ;) 🖐️

Samanta lisiczka 🖐️ rzeczywiście z tym królem ja się wygłupiłem- mimo poprawnej szachownicy :(, więc remisik i powtórka ruchu: król d7-d8 Jeśli o Listka chodzi, to skoorwysyństwo jest ponadczasowe i ponadpolityczne. A mumie coś jednak chyba zrobią- przecież z 1% trudno być optymistą- nie sądzisz, że pomyślą o jakiejś nowej koalicji. Trudno przcież zapomnieć, że było się kiedyś prawie number one i trudno sobie uświadomić, że się już nie jest awangardą inteligencji.

do-->,,nie wygłupiłaś się od co najmniej trzech lat cię ogłupiają, więc nie ma się co dziwić" oj pomaranszczu :( ,, 11:29 Samanta lisiczka nie wiem czy mozna wierzyc GW..." -> mam ci podkreslic nie wiem ??? portal GW napisal ze odchodzi a Dziennik dowiedzial sie ze to nieprawda, nie zwyzywam cie od najgorszych bo wstawiles ;) i tylko dlatego:P :D;) :D

on warszawa 🖐️ kazdy sie myli, ja tez sie nie raz pomylilam :) ruch pozniej Listkiewicz- nie odejdzie suczysyn pier.do.lony niestety:( i dalej nie bedzie miesiaca zeby jakis pilkarz, trener czy lesny dziadek -dzialacz nie mial budzenia o 6 rano zamowionego przez prokurature o mumiach pozniej

on-warszawa: a z kim mumie mialyby zrobic koalicje, PO ich nie wezmie (no co najwyzej pojedynczych dzialaczy) to kto zostaje? borowki Borowskiego tylko. dla mumii czas sie zatrzymal gdy POwstala platforma, dalej marza o powrocie do ,,Cudownych lat" 90-tych gdy byli alfa i omega (nie wiem czyje to -Unia Wolnosci zawsze dziewica :D )polityki, autorytetem (a)moralnym itd: pamietam jak POwstala PO to w wyborczej byl taki jakby konkurs na przezwisko czy przerobienie skrotu Platforma Obywatelska, ludzie pisali ,,platfusy" ,,platformers" itp i to drukowali na pierwszej czy drugiej stronie ,,opiniotworczej gazety", niezle nie ? fajnie ze maja 1% :D:D adios (oby) ruch: no to po zabawie wieza e2-e8 mat