Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avenuska

poznałam studenta astronomii, co myślicie o tym?

Polecane posty

acha... dodam, że studiuje w Londynie... :-( Obawiam się, że może być za bardzo abstrakcyjny, jak dla mnie

Gość tego to my nie wiemy
to ty musisz wiedzieć ;)

Gość ergot
studenci astronomii lubia badac wszystko cal po calu...

:-) przystojny, miły, elokwenty, kulturalny... ale powiedział mi, że po ukończeniu studiów chciałby pracować w Azji... jest na ostatnim roku, więć tuż- tuż. Dodam że jest Polakiem.

ten związek chyba nie ma sensu... Polska- Londyn jeszcze luz, ale Polska- i gdzieś w Azji.... :-/ chyba juz nie bardzo.

Mam złe przeczucie i nie wyobrażam sobie tego,po co to bylo wszystko zaczynać...? A serce będzie boleć;-(

Fajnie.Będziecie razem patrzeć w gwiazdy a na randkę zabierze Cię do planetarium:)

Gość ergot
juz Ty nie badz taka racjonalna. On bedzie racjonalny za Was dwoje. A co sie boisz Azji?! Azja to zarowno Kazachstan jak i Japonia... Pakujecie dzieci w samolot i tyle. Pisze dzieci, bo do tego czasu bedziecie miec gromadke - tak to sobie chyba ukladasz w glowie...

ja pierdolę nie chodzi o to gdzie jest wyższy poziom!!! Co za człowiek; chodzi o odległość!!!! Co za palant z tego okrucha.

Jemu głównie po głowie chodzi Japonia, Nepal... Chyba pozostanie tylko przyjaźn miedzy nami... Tak byłoby mi łatwiej, jemu zresztą też.

Gość ergot
W Toruniu wyklada sam Kopernik. Ten co zatrzymal Ziemie i ruszyl Slonce... albo odwrotnie