Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwent zniesmaczony

nie warto chodzić do państwowej szkoly

Polecane posty

Gość absolwent zniesmaczony

Chodziłem do szkoły państwowej dla dorosłych. Ukończyłem. Ale ile mnie to kosztowało to głowa mała. Moja szkoła była zaoczna czyli soboty i niedziele miałem posiadówki w szkole. Co semestr egzaminy z każdego przedmiotu. Powiem wam, że nie warto się wybierać do darmowych szkół bo gnoją człowieka takie nauczycielki święte krowy a raczej śnięte krowy. Parę razy nie zdałem z paru przedmiotów. Niestety nie miałem warunków do gruntownej nauki. Nauczyciele przychodzili sobie na lekcje jak na wczasy, prawie leżeli na biurku i w sumie zero wykładu. Nic nas nie uczyli, wszystko trzeba była nadrabiać za nich. I jeszcze można było po prostu nie zdać egzaminu na którymś semestrze i pół roku znowu powtórka semestru. Namawiam was idźcie do szkół prywatnych, jeśli tam was nic nie nauczą to przynajmniej zdacie co semestr bo tam mają obowiązek taki. Płace i wymagam. Wogóle te szkoły państwowe powinni zlikwidować bo jest to tylko ciepła posadka dla nauczycieli którzy nie są kontrolowani ze swojej pracy.

Gość ergot
no ale pisac nauczyli...

Gość hihihihihihi
"nadrabiac za nich" tekst miesiąca :D jesli to nie prowokacja, to wspolczuje - glupoty