Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka1977

babeczki po 30-dziestce łączmy siei chudnijmy

Polecane posty

Gość milutka1977

Witam moje kolezanki pisze bo nie wiem jak mam sobie poradzic i schudnac 8-10 kg jestem niska mam 153cm a waze juz prawie 60 kg prosze o pomoc i jakies rady zeby szybko pozbyc sie tych kiloskow pozdrawiam i czekam..........

Gość tauranga
Cześć ! Też jestem po 30-tce i właśnie zaczęłam sie odchudzać z Herbalife a po skończeniu preparatów mam zamiar stosować dietę opisaną w poniższych artykułach: http://www.przychodnia.pl/diety/index4.php3?s=3&d=2&t=4&p1=0&id=23&forum=67&akcja=view http://www.przychodnia.pl/diety/index6.php3?s=3&d=2&t=6&p1=0&id=160&forum=1003&akcja=view#forum1003 http://www.przychodnia.pl/diety/index3.php3?s=3&d=2&t=3&p1=0&id=22&forum=2215&akcja=view#forum2215 Uważam, że to bardzo ciekawa koncepcja, przekonuje mnie ta argumentacja i mam zamiar wypróbować tę dietę na sobie :D

Gość milutka1977
witaj a jakie to preparaty?zaraz przeczytam te artykuły.......

Gość milutka1977
masz moze jakies menu o przykladowe jak sie zabrac do tej diety?

Gość milutka1977
dziewczymy ktore chca zrzucic zbedne cialko wspolnymi silami i wsparciem piszcie razem bedzie nam razniej ;-)

Gość tauranga
Niestety mam tylko te artykuły. Sama dopiero stawiam pierwsze kroki w świecie diet :D

Gość milutka1977
ok moze jakas inna trzydziestka bedzie wiedziec wiecej

Gość mar33
hej ja tez jestem po 30 i ciesze sie ze jest topik dla \" starszych\" bo z tego co tu czytam duzo mlodych dziewczyn sie tu odchudza , ja jednak wolalabym rowiesniczki:))))) bardzo chcialabym schudnac 5 kg,ale mam strasznie slaba wole a po kazdej diecie waze kilogram wiecej!!!!!!

Gość tauranga
Cześc Mar !!! Ja też chcę schudnąć 5 kg, no może 6 :D :D :D Jak się uda 6 to będzie super, ale jak nie to nie będę płakać :D Wiesz, ja się nigdy nie odchudzałam, aż tu nagle się okazało że nie mam już 1 albo 2 kilo za dużo ale 6kg nadwagi i wtedy stwierdziłam, że to poważna sprawa, he, he i w ten oto sposób jestem na diecie. Zaczęłam w zeszłym tygodniu i jak na razie trzymam się całkiem nieźle. Za Ciebie też będę trzymać kciuki !!! :D :D

Gość mendietta75
Witam Dziewczęta. Też jestem po 30-tce i niestety musze steierdzić, że przemiena materii już nie taka....i nad każdą zjedzona rzeczą trzeba się zastanawiać:(. Mam 178 i waże 72 kg,o jakieś 5kg za duzo. Od 2 stycznia stosuje diete 1200 kcal. Faktem jest , że nie zawsze te 1200 kcal jem, czesto koło 1500 kcal, jednak biorąc pod uwzgę, że dorosły człowiek potrzbuje około 1800 kcal dziennie i tak jest ok. Schudłam juz około 2 kg, jednak jeszcze 5 potrzbuje schudnąc. A jakie Wy macie paramtery ;) tj. waga i wzrot i do jakiej wagi staracie sie dotrzeć?

witam! Mam 169 cm wzrostu - ważę 58 kg - chcę schudnąć do 55. Już schudłam 3 kg. W 3 tygodnie na diecie skandynawskiej dużo nabiału i warzyw, ryb - mało tłuszczu i węglowodanów. Marzę o spagetti, jest cieżko.

Gość mendietta
oj Moja Droga, ciężko to było wczoraj, tlusty czawartek i w ostatki tez nie będzie łatwo...:)

na szczęście mam motywację: CHCĘ BYC NAJPIĘKNIEJSZA, chcę założyc takie ciuszki wiosną że każdy męzczyzna w autobusie zawiesi na mnie spragniony wzrok:D a latem w bikini będę smukła jak afrodyta:D to jest możliwe!

Gość Tauranga
ja właśnie nie wiem dokładnie ile mam wzrostu, tak strzelam, że 166 ale pewna nie jestem, hi, hi. W ażdym razie gdzieś pomiędzy 164 a 166. Tuż po Swiętach ważyłam 61 kg, teraz 58 i chciałabym wrócić do 54 bo tyle ważyłam przed ciążą ale jak będzie 56 to też ok. (tyle ważyłam po ciąży) :)

Gość mendietta
Faktycznie Dziewczyny, trzba wziąść się w garśc, bu wioska juz tuż, tuż. A ja jak siedzie to czuje oponke:(.