Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMMMHMMMHMMM

Pilne COs do poradzenia

Polecane posty

Gość HMMMHMMMHMMM

Pierwsze objawy ciazy po jakim czasie mialyscie?? I jeszcze jedno pytanie czy wymioty a raczej chec na wymioty mialyscie tylko rano czy ktoras z Was mial wieczorem??

Gość niewyspana_ida
pierwszy objaw? bol piersi, inny niz przed okresem. i nabrzmiale wieksze sutki, bolace i zrobila mi sie taka ciemna kropeczka na sutku, taka malutka. wystraszylam sie jak cholera, ale potem wyczytalam, ze to moze byc przebarwienie spowodowane ciaza.. to bylo chyba zaraz po zaplodnieniu, bo jakies dobre 10 dni przed spodziewanym okresem. zaraz potem zgaga. w jakims 4tym tygodniu byly nudnosci. i sa caly czas. o roznych porach dnia. najgorsze wieczorem, i wczesnie rano. czasem tez w srodku nocy. wymiotow nie mam w ogole, po prostu mnie cofa, jest mi niedobrze bardzo, ale nie wymiotuje.

u mnie też kilka dni po zapłodnieniu zaczęły zmieniać się piersi, do tego ogólne rozdrażnienie i zmęczenie, częste chodzenie siusiu, wstręt do kawy, ślinotok. Za to zero nudności i wymiotów:)

ja mialam wymioty jak tylko wstalam nie wazne o ktorej godzinie, potem zgaga, zmeczenie non stop bym spala a teraz mam 14 tyd. ciazy i chyba zaczyna mnie meczyc bezsennoesc