Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aero

czy 2 razy w tygodniu aerobik to nie za mało?

Polecane posty

Gość aero

aby pozbyc sie w rok raczej zaawansowanego celulitu? Bo mi sie wydaje że to nie wiele da ( oczywiście zakładając że zaczne jednocześnie sie zdrowo odżywiać i używac kremów antycelulit.) Jak myślicie?

Gość lu_netkaaaaaaaaaa
a 0 razy?

Gość aero
ja nie żartuje ,poważnie wygląd mojej skóry ( celulit) jest w opłakanym stanie :( Musze coś z tym zrobić ,mam dopiero 22 lata

ja bym na Twoim miejscu wybrała basen, mialam koszmarny cellulit po porodzie, zaczełam aerobik ale efekty były znikome... jak zaczelam 2 razy chodzic na basen i rower co drugi dzien po 45 min to bylo extra stosowałam peeling kawowy domowej roboty i tak sie pozbylam cellulitu bardzo szybko

Gość aero
no dobrze, a tak jak wspomiałam dwa razy aerobik plus raz 40 minutowy marszobieg ( szybki spacer) ? Przecież to juz 3 razy to chyba okey.Co?...

Gość aero
na basen z takim celulitem to chyba bym sie wstydziła :) ale może kiedyś.. jak aerobik nic nie pomoże

Gość aero
więc wybiore chyba ten mój plan :) Od przyszłego poniedziałku zaczynam ( akurat koleżanka ma ten sam problem wiec bedziemy razem walczyć)

wiesz...w takim razie spoboj 3 razy w tygodniu zawsze w te same ndni i o tej samej porze.... i pamietaj zeby trning byl skuteczny musi byc dłuzszy niz 30 min

Gość aero
dzięki:) No zobaczymy czy będą jakieś rezultaty tego