Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 aby pozbyc sie w rok raczej zaawansowanego celulitu? Bo mi sie wydaje że to nie wiele da ( oczywiście zakładając że zaczne jednocześnie sie zdrowo odżywiać i używac kremów antycelulit.) Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lu_netkaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 25, 2008 a 0 razy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 ja nie żartuje ,poważnie wygląd mojej skóry ( celulit) jest w opłakanym stanie :( Musze coś z tym zrobić ,mam dopiero 22 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Styczeń 25, 2008 lepsze 2 razy po min godzinie niż zero.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 25, 2008 odpowiedzialam ci juz :) 2 za malo, ale lepsze to na poczatek niz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunny girl 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja bym na Twoim miejscu wybrała basen, mialam koszmarny cellulit po porodzie, zaczełam aerobik ale efekty były znikome... jak zaczelam 2 razy chodzic na basen i rower co drugi dzien po 45 min to bylo extra stosowałam peeling kawowy domowej roboty i tak sie pozbylam cellulitu bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 no dobrze, a tak jak wspomiałam dwa razy aerobik plus raz 40 minutowy marszobieg ( szybki spacer) ? Przecież to juz 3 razy to chyba okey.Co?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 na basen z takim celulitem to chyba bym sie wstydziła :) ale może kiedyś.. jak aerobik nic nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 25, 2008 aero - chodzi o regularnośc i systematyczność, bo inaczej można sobie zrobić kuku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 więc wybiore chyba ten mój plan :) Od przyszłego poniedziałku zaczynam ( akurat koleżanka ma ten sam problem wiec bedziemy razem walczyć) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunny girl 0 Napisano Styczeń 25, 2008 wiesz...w takim razie spoboj 3 razy w tygodniu zawsze w te same ndni i o tej samej porze.... i pamietaj zeby trning byl skuteczny musi byc dłuzszy niz 30 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 25, 2008 dzięki:) No zobaczymy czy będą jakieś rezultaty tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aero Napisano Styczeń 27, 2008 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach