Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraa.

PRZEśLE WAM ROZMOWE GG Z MOIM CHLOPAKIEM

Polecane posty

Gość masakraa.
mam 16, on 18 niecałe.

Gość Ludziki na haju
Może idźcie do łóżka, bzyknijcie się to Wam przejdzie :)

Gość Lubiany
hej ja po cytrynie sie nie skrzywiam jak potym gg hehehe ale jaja to smierdzi prostota

Gość lilouu
Hahaha, super ta wasza gadka, .cieszyn 19:50:31 toc ostatnio dostalas 21 zl ja 19:50:50 14? .cieszyn 19:50:59 nie 21 ja 19:51:03 aha ;O hahaha, no powiedzcie, usmiac sie mozna ze hej!!

Gość pb
co to jest pb?

Gość masakraa.
ale o co Wam chodzi, jak ja mam z nim rozmawiać. Rozmowa non stop przez cały dzień, nie może się składać z pełnych zdań, bo po co, pisze z nim non stop, jak już nie ma co, to powstaje takie NIC :(

daj sobie z nim spokoj, powiedz ze jest szczeniakiem mimo swojego wieku i tyle..

Gość masakraa.
dałabym sobie, ale niestety go kocham. Też nie rozumiem jego bredni. Gadaliśmy przed chwilą o czymś i się nawiązało do tego ile jeszcze będziemy razem. Ja mu mówię, że to nie ode mnie w większości zależy czy kogoś jeszcze będe miała w swoim życiu, a on na to, że ode mnie, od tego czy go wykończe tym, że chcę mieć pb i czy będe chodzić na dyskoteki (itd) :O i co ja mam odpowiedzcieć na takie coś. Mówię do niego, " pa, bo ta rozmowa nie ma sensu ani taktu. " a on coś tam, że super, dzięki za serce:O:O i jaki to ma sens co on mówi do mnie?

Gość makabra123
jak dzieci :O... za młodzi jesteście i zbyt niedojrzali emocjonalnie na związek, kłótnie o pierdoły to moje dzieci mają a nie ci, którzy chcą się wiązać

załóż tego pb, nic mu nie mow a na impreze idz sobie, tylko najpierw mu powiiedz ze idziesz spac i po klopocie:)

Gość masakraa.
no ale nie chcę go okłamywać:( powiedzcie mi , co robię źle, że nimy jestem taka niedojrzała:O

"dałabym sobie, ale niestety go kocham." - to zdanie samo w sobie jest zaprzeczeniem. otóż, pomijając sposób prowadzenia rozmowy: on jest niedojrzały lub ma zadatki na tyrana ty jesteś niedojrzała, bo nawet nie umiesz się obronić (chociaż gdzie tu w zasadzie obrona? zwykła godność) :)

Gość jejku masakra
zacznij z nim rozmawiac slownie a nie pisemnie...moze w ten sposob bedzie wam latwiej sie porozumiec... bo faktycznie masakra

Gość masakraa.
możesz rozwinąć to ostatnie zdanie bo nie rozumiem?:)

Gość jejku masakra
glosowo przez telefon czy skypa, zamiast pisac na gg czy sms-owac

Gość masakraa.
jak mam postępować, chodz mi o to co o godności mówiłaś, bo nie radzę sobie z nim, nie wiem nawet co mówić, on mnie w ogóle nie rozumie, nie pasujemy do siebie:(

Niebardzo można się połapać o co chodzi w tej rozmowie. Rzeczywiście musi Ci się nudzić skoro wklejasz takie gadki.