Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaczkowaaa

Macie teraz kręćka na punkcie jakiejś piosenki?

Polecane posty

Gość Polaczkowaaa

No bo ja tak:D Uwielbiam nowego Timbalanda - Scream , słucham ją chyba setny raz z rzędu i chyba nigdy mi sie nie znudzi :P A oprócz tego to Gwen Stefani- Early Winter :)

Gość Pomidorówka z kaszą
Avril Lavigne- Innocence :) Piękna piosenka 🌼

Timbergówno :o, słyszałem jak śpiewał stuleeeeeej😭....spodobało mi się:classic_cool: Avril?..podobno to prekursorka punk rocka :o

O Pariss ja tez uwielbiam Rogera Sancheza - Lost :D Miodzio nutka, nigdy mi sie chyba nie znudzi :P

Sweet_as - ona ma też fajne słowa, uwielbiam ją. Jest jeszcze jedna, ktora leci na RMF i mi sie bardzo podoba, ale nie moge sobie przypomniec...wiem, ze początek jest cos w stylu Ostatnio nawet sie do mnie nie odzywasz.... niech no ja pomyśle...codziennie sobie mowie, ze jak przyjde do domu to ja sciagne i zapominam :)

ja mam totalnego bzika na punkcie tej piosenki ktora jest zalaczona na dole.....

Wiem Pariss, że Lost ma świetne słowa :) A teledysk jest genialny :D A o jaką piosenkę Ci chodzi? To jest po polsku tak? Facet spiewa czy babka? wolna czy szybka?

Epicy tez nie slucham na codzien, ten utwor polecil mi kolega, bo wie, ze lubie takie klimaty, moze jego sie spytam. :p

Hakuna- tez lubię tę piosenkę. Kojarzy mi sie z pewną imprezą :D I jak slucham ją przechodzą mi miłe dreszcze i wspomnienia :P

Dziewczyny to chyba nie wszystko, prawda? Dawajcie coś jeszcze bo niektóre kawałki mi sie podobają :)