Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ho ho to ja tyz

DO LUDZI ZYJĄCYCH ZA GRANICĄ

Polecane posty

Gość ho ho to ja tyz

potrzebuje do pracy z polskiego czy chcielibyscie wrócic do kraju, gdyby byly tu lepsze warunki i czego wam brakuje za granicą?

Gość Annelina
Ja zyje za granica od prawie 2 lat. Do Polski nie chce wrocic chocby polityka sie zmienila. Ja szukam wyzwan, jestem ciekawa swiata. Wyjechalam nie za kasa, ale za miloscia do innych kultur i podrozami.

Gość no ja jesten jusz 11lat
za granica, jakos sie juz tu przyzwyczailam i nie wyobrazam sobie wrocic- a brakuje mi kiszonej kapusty, ogorkow kiszonych i ptasiego mleczka :)

Gość no ja jesten juz11lat

Gość ho ho to ja tyz
a są tu osoby, które chcialyby wrócic?

Gość mieszkam za granica juz prawie
6 lat.podoba mi sie tu mam juz swoja rodzine.w pl mieszkalam w malej wiosce i denerwowala mnie ciagla paplanina plotki,nienawisc innych ludzi.nie chce spowrotem wracac ta polska polityka to jest okropne ludzie dzieci moga z glodu choroby umrzec ale pomocy nie otrzymaja.straszne!!!tu mieszkam tez w wiosce mam domek znam sasiadow i zyjemy pokojowo ,jessli ktos pomocy potrzebuje dostanie ja i nie ma paplaniny .jedynie co mi brakuje to polskiej kuchni barow mlecznych np.ale jakos staram sie sama gotowac choc nie lubie tego.pozdrawiam

ja sie zastanawiam nad powrotem. za granicajestem 5 lat. strasznie tesknie za domem , rodzina, moim miastem... ale jak na razie siedzie tu, bo jest mi calkiem calkiem.

aha a brakuje mi redds'a :D sucharow bieszczadzkich, zapiekanek na dworcu w rzeszowie i normalnego mleka

Gość miiiiaaaaa
mi niczego nie brakuje, jestem tylko 16mies ale nie chce tak szybko wracac do kraju