Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadekniejadek

Mam schizę ciążową

Polecane posty

Gość Tadekniejadek

Przyznaje się od razu :) nie przemówił do mnie okres (krwawienie z odstawienia na 7 dni), nie przemówiły do mnie 2 testy - jeden po 3,5 po stosunku , drugi po 6 tygodniach - oba negatywne. Jednak dalej mam te owe \"schizy\" . Wszystko z powodu panicznego strachu zajścia w ciążę. Zauważyłam u siebie pewne objawy rzekomej ciąży: wachania nastroju, lekko obrzmiałe piersi, nadwrażliwość na zapachy, brak apetytu, ból kręgosłupa, odbija mi się po każdym, najmniejszym posiłku. Nie mam już sił na siebie i w poniedziałek umawiam się z lekarzem i wykona usg. Czy wy też tak macie czy tylko ja jestem swoistym ewenementem i jasne dowody do mnie nie przemawiają ? Pozdrawiam :)

Gość Hullagulllllllllaaaaa
A może ty podświadomie chcesz być matką ( w ciąży) ale twoja obecna sytuacja na to nie pozwala stąd te dziwne zachowanie. Chcę ale nie mogę.

Gość Tadekniejadek
Fakt nie mogę przez sytuacje materialną i braku stałego partnera. Schizy ciązowe są także u kobiet które przeraźliwie boją się ciąży- wiem bo czytałam przed tym jak tutaj napisałam. Po prostu boję się i już. Możecie szydzić ;) proszę bardzo, sama wiem, że to nie możliwe - bo jak?! Ale jakieś mdłości czy jakiś post na forum jakie to testy są nie skuteczne i zawodne..i od razu, wątpliwość :/