Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkfkhkghkcf

POMOCY! Słyszałam kiedyś ze jeśli jest się w ciąży

Polecane posty

Gość hkfkhkghkcf

to test owulacyjny zawsze wyjdzie pozytywny. Nie moge nigdzie znaleźć dokładniejszysz informacji na ten temat ale tak gdzie s kiedys przeczytałam. 2 miesiące temu urodziłam dziecko, nie karmie piersia nadal nie mam okresu a test owulacyjny wyszedł pozytywny i mam okropnego strach! Pomóżcie jeśli coś wiecie na ten temat!!!!

chyba test ciazowy a nie owulacyjny. zrob ciazowy pozatym to ze nie masz okresu nie znaczy ze nie masz owulacji. moze dopiero w tym cyklu dostaniesz okres

Gość hkfkhkghkcf
no ciążowy na pewno:) ale słyszałam tez ze będąc w ciąży test owulacujny również wychodzi pozytywnie. Dlatego pytam o owulacyjne

fakt faktem moja kolezanka niemajac okresu zaraz po ciazy zaszla w kolejna. ale kuop sobie test ciazowy albo zrob bthcg i bedziesz mial wynik 100 procentowy

Tak test owu po dacie spodziewanego okresu wychodzi pozytywny jak sie jest w ciazy. Ty jednak jestes jeszcze swiezo po porodzie i karmisz, a nie wiem, jaki wtedy jest poziom LH w organizmie. Nie stresuj sie, tylko dla pewnosi zrob test ciazowy.

Gość hkfkhkghkcf
nie karmie pieersią. Ok, jutro ide po test, oby był negatywny, dzięki dziewxczyny