Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2008 :( był ze mną dobrych parę lat... pocieszcie mnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieważne już jest Napisano Styczeń 25, 2008 kto kot ,pies? mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Styczeń 25, 2008 nie martw się, musisz zyc dalej :P Nie był Ciebie wart :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty głupia kobieto Napisano Styczeń 25, 2008 pozbyłaś się i ci przykro? :D ciesz się! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROZMOWA W RADIU Napisano Styczeń 25, 2008 pewnie jakas szmata, plaszcz czy cos albo albo WIBRATOR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupisz sobie nowy.. Napisano Styczeń 25, 2008 wibrator :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telcia 0 Napisano Styczeń 25, 2008 pocieszamy.... czego się pozbyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2008 piję piwo za to by komuś jeszcze posłużył choćby w częściach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Lusi.. nie martw sie, zawsze możesz miec nowego:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jej juz nic nie pomoze Napisano Styczeń 25, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Styczeń 25, 2008 niech zgadne...upchnełaś wreszcie komuś samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2008 tak :( na nim uczyłam się jeździć jakże jestem żałosna...:O brakuje mi go... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Lusi :)... nos do gory hehe chcialem napisac piwo ! wiem ze zal :O tez przywiazuje sie do swoich aut i przezywam podobnie :O ale juz drugiego dnia rozgladam sie za nowym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2008 tyle wspomnień.... czuję się fatalnie i mam wyrzuty sumienia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 25, 2008 wyrzuty sumienia...zapomnisz o nich jak na horyzoncie pojawi sie on...niekoniecznie nowy, ale zadbany o nienagannej sylwetce, z bogatym wnetrzem i co wazniejsze na fleku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2008 jestem spokojniejsza i mogę się udać do łóżka dzięki :) o jego następcy pomyslę... jutro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 25, 2008 milych snow Lusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez męża 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ale pier***sz Lusi, jak zwykle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Styczeń 25, 2008 To samo czulam jak widzialam jak zlomuja moj pierwszy pojazd :O az mi sie lza w oku zakrecila, patrzelismy na to przerazeni, ja i moj chlopak, hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 26, 2008 Kup sobie rakietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach