Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zhana

Coś o lizaniu

Polecane posty

Gość Lizal Podły
Jestem moja cipko kochana! Nie opuszcze cie juz, zostane na forum dozywotnio puki cie nie dopadne!

Gość Lizak Podły
czemu sie boisz?Mozesz przyjsc nawet z kolezankami i niech mają siekiery jesli myslisz ze jestem jakis nieobliczalny czy cos. Zrobie tylko swoje i pojde, chodzi mi tylko o lizanie, stawiam lizanie po stokroc nad je...baniem. Nigdy nie rozbieram sie nawet, język zastepuje wszystkie zmysly

Gość Lizak Podły
Mam lepszą, mam lepsza, fredi nie ma tak dobrej jak ja, ja pamietam o wszystkim, ale najbardziej o tobie.

Gość Lizak Podły
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo HAHAHAHAHAHAHAHH Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka Dostalem Buziaka nikt mi teraz nie podkosczy, a podszywacze mogą mi ..... O. Ha, jestem wielki, tak to sie robi, jeszcze dzis rano bylem normalnym czlowiekiem zwyklym szarym, mija pare godzin i mam buziaka. Trzeba miec w sobie to cos frajerzy ha

Podszywaczy też masz niezłych ;):D I nie tak za darmo Kiciu, ja też chce ;):P

Gość Lizak Podły

Gość Lizak Podły
O kur...nie umiem zrobic takiego buziaka :P :* :D :L :W :I lipa

Gość Chorobliwy Wstyd
👄 nieśpij, ja tez ide, chyba ze zbanują mi IP :P

Gość lizak podły
puść ją ch**u! ja pierwszy bylem

Gość Lizak Podły
Nie pisz do niego, to złodziej cipek. Ja cie upolowalem i ja bede dobry, jedmu chodzi tylko o jedno. to prymityw i zly czlowiek

Kochanie ja już będę pisać tylko do Ciebie ;) od samego czytania na tamtym topiku mi gorąco ;):D

Gość Lizak Podły
To bardzo dobrze, ja jestem bardzo dobry z termodynamiki wiec jesli zyskujesz ciepło to wszystko sie zgadza, i matematycznie i fizycznie. To kiedy do mnie przyjedziesz ???

Gość Lizak Podły
Dobrze ze przypomnialas, moj jezyk to nie chwalac sie genetyczny wybryk. Jest bardzo zwinny i lubi różowy kolor. Jeszcze nigdy nie zawiódł, trenuje go bardzo czesto i intensywnie, moze pracowac wiele godzin (powaznie mowie) bez przerwy, bez zmeczenia i bez spadku wydajnosci

Gość Lizak Podły
Nie bój sie, poducze jak trzeba, ale dziewczyny nie muszą umiec takich rzeczy, wazne zeby gotowały, były milutkie, a resztąjuz ja sie zajme i zaopiekuje

Poducz mnie, będę się Ciebie słuchać, jestem grzeczniutka;)

Gość Lizak Podły
oooo, zaczynam sie bac "poducz mnie", to jak w niemieckich filmach, i to nie tych o wojnie :P

Gość Lizak Podły
to taka moja "Praktyka Wewnętrznego Ognia", gra psychologiczna. Musze wybadac twoj charakter :)