Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek111a

stosunek przerywany - postinor

Polecane posty

Witam, odbylismy z dziewczyna stosunek przerywany w 15dni cyklu miesiaczkowego. Penisa wyjąłem kilka sekund przed wytryskiem. Od tego momentu minęło jakies 30h, obawiamy sie iz moglo dojsc do zaplodnienia, dlatego tez chciałbym z ta sytuacja cos zrobic. Chciałbym isc do ginekologa i zdobyc Postinor, ale pojawił sie mały problem. Otoz dziewczyna (bardzo zlozona sytuacja) nie moze isc w tym dniu i zastanawiam sie czy ginekolog jest w stanie przepisac mi tenze lek. Ogromnie prosze o szybka odpowiedz.

Gość fioletowa ksiezniczka
stosunek przerywany w 15 dniu cyklu??!!! to najprawdopodobniej najbardziej płodne dni.. ! W płynie przed wytryskiem znajdują sie plemniki (podobno u 30% mężczyzn).. albo ryzykujecie albo marsz na pogotowie po postinor, zależy jaka jest u was sytuacja,czy dzidzi to byłaby teraz tragedia. pzdr

Gość jesli chcecie postinor
to jak najszybciej bo jesli wezmie po 48 godzinach to wtedy zdaje sie szanse ze nie bedzie w ciazy maleja do 60% czy jakos tak. najwieksze szanse skutecznosci postinoru sa w pierwszych 24 godzinach. mysle, ze jesli dziewczyna ma swojego ginekologa i zadzwonilaby do niego i wyjasnila o co chodzi, ze ty przyjdziesz po lek to mysle, ze tobie tez przepisalby. tyle, ze musialbys zaplacic za recepte. mysle ze jak poszedlbys gdzies gdzie sie nie placi to raczej nie wypisaliby ci. ja ostatnio latalam i to sama a nie chlopak i nie udalo sie. w koncu poszlam prywatnie. musialam zaplacic za to 40 zl. no ale coz. nastepneym razem jak bede u gin. to poprosze o recepte. kupie postinor i bedzie czekal na czarna godzine. a swoja droga to 15 dzien niekoniecznie musi byc plodny. jak dziewczyna ma krotkie cykle to w 15 juz moze byc po plodnych. no ale nigdy nic nie wiadomo.