Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Czy kolejna dziewczyna może uleczyć zranione serce po byłej???

Polecane posty

Witam. W padzierniku rzuciła mnie dziewczyna, z dnia na dzien odeszla do najlepszego kumpla. Od tej pory z zadna sie nie calowalem, zadnej nieprzytulalem, o sexie nie wspominajac...Czesto mysle jednak o bylej..nie kocham jej..ale bylo mi dobrze..gdy byla obok, wspominam jej usmiech, spojrzenie, zapach, wspolne noce...odwiedzam miejsca w ktorych z nia byelm....czy sadzicie, zze jakas dziewczyna mnie z tego uleczy czy mam tak juz cale zycie wspominac ? :/

Gość tu znajdziesz pocieszycielki

Gość klocek
Jakie to sentymentalne, aż się chce rzygać.

Gość mam to samoj
podobnie do Ciebie, tylko ze to ja ja rzucilem, i wciaz kocham.... ,... minelo juz kolo 3 miesiecy. przespalem sie z inna i wiesz co ? ni huhu nie pomoglo a myslalem ze pomoze :/

Gość sdfsfsdf
skoro kochasz, to dlaczego rzuciłeś?

Gość vfdsvfdsvfsdv
hmmm... mój facet twierdzi ze nie pamięta swojej byłej, nie wspomina jej dobrze pod żadnym względem ona go zdradziła, z jego kolegą, a wówczas on zamienił miłość na nienawiść

Gość milkaaaaa
tak pomoze tylko nie na sile,jak bedziesz szukac na sile jak najszybciej kogos to sienie uda.Ciagle bedzie porownywanie,itp.Nowa milosc przyjdzie i uleczy cie ztego ,a zle wspomnienia zatrą sie wraz z uplywem czasu.Zobaczysz.Tylko nie szukaj jej a sama cie znajdzie.