Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana24

PROSZĘ O RADE

Polecane posty

Gość zrezygnowana24

od 3 tyg. jestem na diecie. Zero słodyczy, cukru, ograniczenie soli, warzywa, nic smażonego, jem sniadanie - kanapki na chlebie razowym, obiad a potem juz do wieczora nic oprócz tartych jabłek z otrebami... ćwiczę ... I Nic nie schudłam 😭 Dlaczego???

Gość ja zaczęłam chudnąć
jak zarzuciłam wszystkie diety, jem wszystko w rosądnych ilościach no i jem tylko wtedy, kiedy jestem głodna :)

Ważysz się tylko czy też mierzysz? Bo może chudniesz ale waga się nie zmienia

Gość będzie tak ....
A pijesz wodę ? Mój organizm zaczynał reagować na dietę dopiero właśnie po trzech tygodniach. To częste zjawisko. Nie rezygnuj, zaczniesz chudnąć :)

Gość zrezygnowana24
ważę sie... a mozna chudac kiedy waga sie nie zmienia???

Gość zrezygnowana24
do będzie tak.. ja planowałam chudnać 1 kg na tydz. dlatego jestem złamana :(

Waga nie jest miarodajnym wyznacznikiem chudnięcia Ja na wadze nawet tyłam a ubrania zaczęły mi wisieć i dlatego mierzę się a nie ważę. Poza tym przed okresem jest się cieższą, wieczorem, po jedzeniu albo z pełnycm pęcherzem tez;) Rzeczywiście pij więcej wody i nie zrażaj się

Gość zrezygnowana24
jem otręby- one sa źródłem błonnika ..

Gość a mierzylas sie
??? jestem przekonana ze wymiary ci pospadaly... bo pewnie ci miesnie ursosly od cwiczen

hej tez tak robilam Ty poprostu odzywiasz sie zdrtowo i oczeukujesz rezultatow beda poprawi Ci sie stan zdrowia skory itd ale zeby zaczac chudnbac musisz ograniczyc kalorie max 1200-1400 w zaleznosci od wagi i zaczac cwiczyc ja porzucilam wszelkie diety tak wlasnie postepuje - dieta okolo 1400 kalorii basen i silownia jestem 7 kilo lezejsza 20 przede mna ;/ pozdrawiam

sądze,ze jak ćwiczysz to wyrobiły Ci się miesnie,a one waża,ale zaj ują mniej miejsca niz tluszcz:).Weź centymetr :)

Gość oo walsnie tak
po pierwsze nie zniechecaj sie i nadal ograniczaj posilki! pij duzo wody !! minimum butelke dziennie. i wydaje mi sie ze za malo jesz, metabolizm sie spowolnil.... jedz rano ok 200 kcal- cos z nabilau- np platki mleko 2 sniadnaie - np jogurt naturalny i kromka clleba wasa - 150 kcal obiad- gotowane mieso i warzywa..moze byc ich duzo.. np brokuly kalafior fasolka szparagowa itp ok 250 kcal podwieczorek - pol jablka manadarynka w limicie 100 kcal kolacja- 200 kcal, moze to byc budyn salatka warzywna i chleb z wedlina. jak jestes poza domem to drugie snaidnaie to moze byc jogurt ale jak w domu to rob sobie salatki ( poprawiaja przemien materii) np kapusta pekinska pomidow ogorki papryka ( moze se feta jesli lubisz) przejrzyj tabele kalorycznosci, i licz. ja sama stworzylam sobie diete , jadlam to na co mailam ochote , w limicie 1000 kcal. przez 2 miesiace schudlam 8 kg :)))) Tobie tez sie uda. i na poczatku nie waz sie zbyt czesto.. zwazylam sie po 2 tyg i padlo tylko 1,3kg orgaznim na poczatku sie przywczyczaja . i bywaly zastoje .. wazylam 2 tyg tyle samo mimo ze jadlam tyle co wczesniej. niczym sie nie zniechecaj ! grejfruty tez sprzyjaja przemianie materii. pozdrawiam :)

Gość zeby waga sie ruszyla
jedz na kolacje duzo bialka np. piers z kurczaka i do tego bierz wit. C i pij wode z cytryna - zacznie spadac!!

Gość zrezygnowana24
do Damlakhi ja nie przekraczam 1000 kcl dziennie

Gość zrezygnowana24
dzieki dziewczyny za rady.. :) jest jeszcze jeden problem..mimo iz nie wspomagam sie zadnymi pigłukami i cherbatkaimi na odchudzanie to na tej mojej diecie cera mi sie pogorszyła bardzo... :(

Gość oo wlasnie tak
skora sie oczyszcza ..u mnie tez byl wysyp..ale przez to ze pilam duzo wody..a teraz jest super :)) nie mam niczego :)