Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open

aktywowalam pakiet darmowy nr w mix plus i przyszedl taki sms,o co chodzi?

Polecane posty

Gość open

rabat za rozmowy w tej usuudze jest udzielany w formie zwrotnego zasilenia konta.o co chodzi?zabralo mi 15 zl za aktywacje tego nr darmowego i teraz ma mi zjadac normalnie z konta?

Gość Żmyja
To znaczy że musisz mieć jakąś kasę na koncie żeby dzwonić za darmo. Jeśli masz powiedzmy 6zł na koncie, to możesz gadać przez 10min i potem połączenie przerywa, ale zaraz potem zwracają ci tę kasę na konto. Dzwonisz, i ponownie możesz wygadać tylko za te 6zł. Po prostu kasę początkowo zżera ci z konta, ale po paru minutach dostajesz zwrot.

Gość Żmyja
No niby możesz sobie gadać ile chcesz, tylko te "jednorazowe dawki" ogranicza ci ilość kasy na koncie.

Gość open
a wiesz moze po jakim czasie ta kase zwracaja co podczas gadania zniA?

Gość open
a jeszcze jedno pytanko,niby jak sie sprawdza ile sie ma na koncie to ma byc *100#,ale jak to biore to popkazuje ze polecenie niepoprawne.mam tel sony ericson w300 i tak w kosztach polaczen jest kwota,i to chyba bedzie to ile mam na konice?a lacznie wydane to to ile stracilam juz z tej karty np za 30 zl

Gość asasasas
sprawdzasz *100# gdy masz wpisany kod abys mogla w ten sposob spradzac, na stronie simplusa jest ten kod poszukaj , ja tez mam darmowy numer i na poczatku mi wlasnie w te sposob oddawalo kase, po wpisaniu tego kodu outomatycxznie rozlicza dostajesz po kazdej rozowie sms z info ile rozmawialas i kosz polaczenia. no tyle;p

Gość asasasas
Sprawdzenie dostępnego limitu6(!) Uruchomienie usługi *101*11*99# bezpłatne1 Sprawdzenie dostępnego limitu *100# wpisz to i nie bedzie ci przerwywac rozmowy z darmowym numerem nawwet jak bedziesz miala zlotowke;p

Gość open
asasasas no nie wiem o co chodzi z tym kodem....a jak ustawic zeby na wyswietlaczu pokazywala sie kwota ile sie na koncie ma?i tobie potem juz po kazdej rozmowie z tym nr pokazywalo ile zabralo kasy?sorki ze tak pytam ale mialam na abonament tel i tak jakos nic nie musialam robic a tu chce poustawiac wszystko a nie bardzo mi idzie

Gość open
aha,ok,juz wpisuje

Gość open
wpisalam i przyslali sms ze usuuga aktywowana,wylacz i wlacz tel.czemu tak trzeba? a potem tym *100# moge sobie zawsze patrzec? i bezplatne to jest?

Gość asasasas
nie bedzie ci sie pokezywala kwota na wyswietlaczu, wpisz ten kod, dzieki niemu bedziesz mogla juz korzystac z tego polecenia *100# i tak samo jak masz zapewne rabaty za polaczenia z innymi nr, to tez ci te smsy przychodza po jakims dluzszym czasie, a jak to wpiszesz to automatycznie cie rozlicza i pod koniec kazdej rozmowy dostajesz smsa ( ktorego nie musisz wykasowywac ze skrzynki bo on pojawia sie tylko na wyswietlaczu)

Gość asasasas
bezplatne masz wszystko, eraz gadasz z darmowym nr ile chcesz i cie nie rozlaczy bo w tym smsie koncowym bedzie pisac koszt rozmowy 00,00

Gość open
zrobilam to wszystko,wpisalam *100# i napisali do kiedy wazne,i jaka jest kwota i jeszcze to teraz mozesz wylaczyc informacyjny sms po rozmowie *101*11*06# i cos mam z tym zrobic?

Gość asasasas
nie wylaczaj tej info bo jest przydatna, zawsze pokazuje ile rozmawialas i jaki koszt, ale tak jak mowie to sie pokazuje tylko pod koniec rozmowy i nie ma tego w skrzynce tylko jak nacisiesz dowolny klawisz w telefonie to znika i juz:))

Gość open
dziekuje ci bardzo,mam nadzieje ze wszystko zrobilam dobrze.to rozumiem ze jak aktywowalam ten nr darmowy to te 15 zl to jest za aktywacje a kase zjada normalnie z konta?

Gość open
*100# a to jest bezplatne?

Gość asasasas
no aktywacja darmowego nr tyle kosztuje;p ale jednorazowo i jada ją odrazu) ok narks

Gość asasasas
bezplatne mozesz spradzac tyle razy ile chcesz

Gość open
dzieki bardzo i milego dnia ci zycze!

Gość demko
a jak właczyc sms informacyjny po rozmowie? bo mam to wyłaczone a nie wyłaczałem!

Gość aniula912
jak mozna sprawdzic ile zostalo smsow??

Gość mix plus
jak aktywowac jakies darmowe smsy do plusa ?? bo mam mix plusa albo jakis pakiet 500 smsow za 1 gr

Gość lukaszsermet
a ja miałem inaczej niż ty. bo ja w mixie jestem od paru lat i kiedyś miałem tak właśnie jak ty teraz ale jak brałem ostatnią komórkę w mixie to ona mi nawalała bo nie mogłem dzwonić a mogłem pisać smsy pojechałem do serwisu i ta babka mi jakiś kod wpisała tylko nie wiem jaki i potem mi nie brało nic kasy z konta a dzwoniłem ile chciałem nawet jak bym miał 10gr na koncie. szkoda że nie zapytałem w tedy jaki to był kod ale przynajmniej mogę dzwonić ile chcę:D

Gość lukaszsermet
ile pozostało smsów można sprawdzić *121#

Gość lukaszsermet
a nie wiecie czasem jak aktywować w mixie darmowe smsy do wszystkich sieci? był bym bardzo wdzięczny:) i odrazu podajcie ile by kosztowała aktywacja :) jak możecie to na emaila podajcie. lukaszsermet@interia.pl

Gość lelok
pomozcie mi..przedluzylem umowe w plusie z doladowan po 30 zl na 50 i teraz chce pakiet 500 kupic i sie da sie a tym bardziej sprawdzic tym kodem ile mam jeszcze;/co jest grane prosze o pomoc..jak wpisuje ten kod *121# to wyskakuje twoje zlecenie jest przetwarzane....i nic nie ma innego...

Gość milkchocolate
Mam podobny problem jak lelok. Mianowicie po wpisaniu kodu *121# pojawia się napis "twoje zlecenie jest przetwarzane",a nigdy tak nie było... nie uaktywniałam żadnej usługi w tym miesiącu,więc nie mam pojęcia skąd taki błąd mógł wystąpić...

Gość monikao27
jak pisze że zlecenie jest przetwarzane to czasem to trwa nawet do 30 minut zanim odpiszą na temat jaki chcieliśmy

Gość pauli12131
jak ja kupiłam esemsy za 6 złotych i mi nawet pakiety n ie przychodzą co jest grane