Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka CHlip

CZy ten związek ma sens?- pomożecie?

Polecane posty

Gość Agnieszka CHlip

Pomożcie co mam robić. Pracowalam w wakacje za granicą i tak poznalam chlopaka, ja wrocilam a On zostal. Bardzo mi na nim zależy, mysle..ze nastepne wakacje znow spedzimy razem, ale... On mial przez wiele lat kobietę, byli też za granicą razem, ale Ona wrocila do Polski bo miala tak jakieś zaobowiazania. Wiem, ze jest dla Niego ważna, piękna, inteligentna kobieta, taka dusza artystyczna..( On na 27 , ja 23, Ona 31). Mam wrazenie, że jesli Ona powiedzialaby tylko slowo....ale niby ze mną chce się zwiazać na przyszlość. On jest fotografem, Ona....o bardzo neutotycznej, wykręconej, artysstycznej duszy...a ja zwyka studentka pedagogiki. Co mam zrobić? Mam szansę? A tak swoją drogą że też takiej starej babie:) chce się wiązać z mlodszym?

Gość Tom 30
masz jakiś kompleks? Stara baba? :)

Gość cdn
też kiedyś będziesz stara baba i ... ja też mam młodszego faceta

Gość Agnieszka Chlip
Nie widzę postow:(

Gość Agnieszka Chlip
Nie pisalam, ale może ludzkie historie są podobne

z tego co mówisz, to on pasują do siebie... możesz zaryzykować, ale Twoje obawy wydają się słuszne.... zapytaj Go wprost, co by było gdyby ona chciała do niego wrócić. Rozstali się tylko ze względu na odległość? a Tobie to nie przeszkadza? hmm... w tej sytuacji jest więcej przeszkód, niż zalet tego związku...

ten zwiazek ma szanse, ja tez poznalam mojego za granica i stanelam na glowie i on takze by byc razem. Mimo moich studiow, jego pracy udalo nam sie tak zorganizowac, ze nie rozstawalismy sie na wiecej jak 1,5 miesiaca za pierwszym razem a pozniej max 2 tygodnie. Teraz meiszkamy t^razem od dluzszego czasu wiec mwoie Ci, ze masz szanse jesli tylko wam bardzo zalezy. Moj tez mail starsza zanim mnie poznal i ona tez byla jego idealem a ja troche od tego odbiegam a mimo wszytsko kocha mnie i ejst ze mna.

Gość Agnieszka Chlip
?

Gość Agnieszka Chlip
Ale ja teraz nie mam możliwości tam jechać. Dopiero w lipcu:(