Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionyyyyyy

moja dziewczyna nie chce chodzic w mini i tipsach!!!

Polecane posty

Gość zmartwionyyyyyy

dlaczego?;o strasznie mnie to podnieca zony kolegow jakos nie maja nic przeciwko temu:o

to zmień ją sobie...po co Ci taka? ;/ Lepiej mieć, taką z dużymi cyckami, tyłkiem na wierzchu, tipsami, blond włosami i bez mózgu :D

Bo ma cię poprostu gdzieś. Jesteś bo jesteś. Nie zrobi nic dla ciebie. Lepiej ją zmień.

Gość zmartwionyyyyyy
tez mi sie tak wydaje ze ma mnie gdzies przykre :o

Gość porozmawiales
z nia na ten temat? dlaczego nie chce?

Gość hehehe11112
moze zacznij chodzic na silownie i zacznij wiecej zarabiac.....cos za cos

A moze ona ma wlasny gust? :O O tym nie pomyslales.... :O Myslisz,ze kazdej kobiecie odpowiada taki kurewski styl ubierania? Ja bym tak w zyciu nie wyszla nigdzie.Ubieram sie tak jak mi sie podoba i jeszcze nikt nigdy w zyciu nie skomentowal mojego ubioru-wrecz przeciwnie... Mam swoj styl i ubieram to co mi sie podoba.Owszem,jak kazda kobieta podazam za moda,ale nie zaloze na siebie czegos w czym czulabym sie jak idiotka....tylko dlatego,ze moj chlopak tak chce,albo dlatego,ze taka moda :O

I to nie ma zadnego zwiazku z tym,ze Cie nie kocha czy cos w tym stylu.Za to Ty bedziesz burakiem jesli ją zostawisz dlatego,ze nie ma ochoty wygladac jak obecnie prawie kazda 16stolatka :O A Ty bys zalozyl kolorowa koszule i jakies biale obcisle spodnie...bo ona tak chce? :O

Gość hehehe11112
trzeba ja bylo oswiecic przed slubem jakie masz preferencje a nie teraz porownywac ja do zon kolegow.

Gość hehehe11112
jasne niech ja rzuci przeciez powod ma baaaaaaaardzo powazny....a sam jest pewnie tak zajebisty ze laski beda sie dobijaly drzwiami i oknami hehehe. tepa rasa!!!!!!

skoro obraca sie w towarzystwie tipsiar nie powinien miec problemow ze znalezeniem nowej laski takie dziewczyny sa mniej wymagajace

Gość tez nosze i co
Weridiana od bialych spodni to ty sie oddwal ...

Gość Qualimata
Mini tak, tipsy nie! Tipsy to sztuczność jak mając je można swobodnie dupę podetrzeć sral papierem?

ja nie nosze tipsów i w życiu bym nie założyła mini rzadko jak nie chce to jej nie zmuszaj

Naucz sie czytac ....bo napisalam czy zalozylby biale OBCISLE spodnie .Zreszta moim zdaniem biale spodnie u faceta wygladaja idiotycznie :) Bo mam wrazenie,ze nosza je faceci,ktorzy maja sie za niewiadomo co,a sa burakami i wygladaja jak rodem z second-handu :D Zaloz se jeszcze orginalna kurtke "gniotke" :D A wtedy schowaj sie bo by chyba umarla ze smiechu :D

Jak widze takich ludzi,ktorzy zaloza stare orginalne ubrania,kurtki gniotki sprzed 10 lat,spodnie z podwyzszonym stanem siegajacym prawie piersi to ło matko :D No tak-najwazniejsze,ze jest orginalny znaczek :D:D:D

Gość bez tipsow
bo ma rozum przy sobie w przeciwieństwie do Ciebie

Gość fdihiggif
wiesz co jesteś burakiem! Mam takiego w domu i wiem co mówię niestety!!! rzuć ją dla jej dobra bo nei jesteś jej wart! Tylko prędzej ona przejrzy na oczy jaki jej się egzemplarz tarfił -oby! A ty chłopczyku wiesz co znaczą słowa: miłośc mimo wad i tego jakim ta osoba jest, szacunek w związku, partnerstwo, wolność i autonomia drugiego człowieka?? Jeśli ona nei jest taka jak byś chciał to zwyczajnie odejdź od neij i znajdź sobei taką jaką chcesz meić - nei dręcz jej i nei zmieniaj jej na siłę... ona to dla Ciebie zrobi być może ale cena tego będzie wysoka, za wysoka - głównei dla niej.

Gość s.o.s
Popieram głos poprzedni.

Gość valerian
Zreszta moim zdaniem biale spodnie u faceta wygladaja idiotycznie To dziwne bo teraz wszystkie domy mody od Versace po Hugo Bossa itd lansują białe spodnie jako smak elegancji u facetów.....Widzisz u mojego kolegii na studiach największe blond idiotki chodzą w garsonkach i płaszczach czyli taki ubiór ma mi się kojarzyć z tandetą i tipsiarami ?

Gość zmartwionyyyyyy
gowno wiecie to co ma sie ubierac jak z lumpexu ?

Gość fdihiggif
nie ma sie ubierac tak jak ONA uważa za słuszne... nie lubi mini - nie nosi! Proste i logiczne!

Gość fdihiggif
Nie masz prawa mówić jej jak ma się ubierać!!! Po prostu nie masz... to jest jej sprawa! Nie rozumiesz tak prostej rzeczy ze to indywidualna sprawa każdego człowieka??

Gość fdihiggif
acha i to co wiem to niestety z doświadczenia - bo takich jak Ty jest niestety więcej - wieć nei mów mi że nic nei wiem. Mówię szczerze - jeżeli to co ona ubeira jest tak dla Ciebie ważne to znajdź sobei kobeitę taką która lubi taki styl, anie zmienaij na siłę tą kóra tego niechce.