Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilauu

DZIEWCZYNY ktore jestescie w zwiazku i macie przyjaciela ZAJRZYJCIE TUUUUUUUUUUU

Polecane posty

Gość pilauu

czy wy bez zastrzezenze strony chlopaka spotykacie sie z dobrym przyacielem ? mam na mysli naprawde 100% przyjazn a nie jakis podtekst erotyczny ? bo ja z moim chlopakiem mamy dobrego znajomego (dodam ze jest znaty -szczesliwie zonaty!! : ) i bardzo go lubimy.Zawsze spotykamy sie przy alkoholu na imprezie... ale jako ze ja nie mam komletnie przyjaciol (powznie ani jednej kolezanki!! :O ) to chcialabym siespotkac z tym naszym przyacielem sam na sam na piwku i pogadac.. on tez tego chce :) I mam problem.. czuje ze chce i powinnam powiedziec mojemu chlopakowi prawde ale boje sie ze moze sie wkurzyc!!! moze sie nawet cos popuc w relacjach z tym naszym znajomym!! :( Moj chlopak mnie nie rozumie.. i nie nazlezy do osob ktore umieja sluchac...a mnie marzy sie juz tak dlugi czs prawdziwy przyacjiel i widze ze sa na to warunki!! kurcze co zrobic?? naklamac i spotkac sie z tamtym kolega czy PRAWDA??:(

Gość pilauu
tak maz racje.. :( i chcialabym aby tak bylo.. on ma kolegow(ktorych ja nie trawie!! ) i idzie do nich na piwo czy w ogole napic sie wieczorem i to jest oki.. Ja jestem dziewczyna wrazliwa.. mam problemy,i mimo ze nieraz probowalam mowic z nim o tym..to patrzyl na mnie.. i tyle... on sam ma problemy z okazywaniem uczuc-jedynie zazdrosc jest okazywana!! :O dziwie mu sie ze jest zazdrosny bo wierz i nie jestem ani ladna ani zgrabna!! ja tylko..chce miec z kim pogadac :( to tak wiele?? nie chce miec paczki przyajciol..ale jedna osobe i koniecznie chce zeby to byl facet..z kobietami nie umiem sie dogadac :(

Gość e eee eee eeee
A dlaczego chłopak POWINIEN byc przyjacielem??Moim zdaniem chłopak powinien być przedewszystkim chłopakiem, achłopakowi zresztą tak samo jak dziewczynie nie zawsze powinno sie wszystko mowic,czasem trzeba tez cos omowic z osoba ktora popatrzy na problemy z boku.I moim zdaniem przyjaciel,przyjaciolka sprawdza sie w tym duzo lepiej niz partner.Osobiscie nie potrafilabym zrezygnowac ze spotkan z moim przyjacielem, w koncu to jakies ograniczenie, a takze nie wyobrazam sobie ze moj chlopak mogłby mi tych spotkan zakazac.

nie kłamać!!!!! nie opłaca sie nigdy. Twoje życie mozesz robic co chcesz. Jesli twoj facet tego nie rozumie to chyba marnujesz czas. Ale i tak ta historia jakas pokrętna.