Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionyyy

gdy zona ma dziecko z bylym

Polecane posty

Gość zranionyyy

zycie jest koszmarem!!!!

Gość zdradzila ciebie
?

Gość zranionyyy
nie ale sie ozenilem z kobieta ktora ma dziecko i teraz widze ze to byl potworny blad

Gość a ja powiem....
acha, dlatego ja wlasnie unikam panów którzy maja dzieci z poprzednich zwiazków....

Gość a jak bylo
wczesniej? dlaczego jest az tak zle?

Gość zranionyyy
bo dziecko bylo male a teraz uroslo i pyskate i sie na mnie uwzielo i jest niemile

Gość zranionyyy
a zona zawsze broni dziecka i zwala na mnie ze stosunki sa zle

Gość
musisz porozmawiac z zona i z dzieckiem to nie jest tylko trudna sytuacja dla Ciebie ale i dla zony ona kocha Ciebie i kocha dziecko sama wiem po sobie , ze czasami trudno byc postronnym a dzieci czasami wykorzystuja to , ze matka stanie zawsze w ich obronie nie wiem ile to dziecko ma lat i jak dlugo juz jestescie ze soba , ale musisz rozmawiac , musisz , niech ona tez wie jak sie czujesz

Gość zranionyyy
dziewczyna 7 lat matka broni jej bo "natalka zawsze ma racje" :o dziewczyna bezczelna potrafi czasem zaklnac jak jej zwroce uwage to "odwal sie" "nie jestes moim ojcem" a jak sie o cos zapytam to " a co cie to interesuje?" "nie jestes moim ojcem!!" :o

Gość rogata malota
dzieci przechodza burze hormonow i pyskuja do wszystkich, nienawidza wszystkich,wiec nie musisz brac sobie tak bardzo do serca...chociaz nie powiem-wlasne latwiej strzelic w pysk gdy doprowadzi do ostatecznosci, ostatecznosci

Gość zranionyyy
tylko najdziwniejsze jest to ze czasem sie zapomni i przyjdzie na kolana ale jak sie zorientuje szybko sie wlacza mechanizm obronny i zaczyna byc niemila

Gość rogata malota
czyli dzieciak ma dopiero 7 lat?

Gość
moj syn tez tak mial , ale podejscie mojego meza go zmienilo , moj maz po pierwsze stara sie byc jego przyjacielem , powiernikiem a dopiero potem ojcem ona musie nabrac zaufania do Ciebie nie wiem czy spotyka sie ze swoim biologicznym ojcem , bo u nas , jezeli moj syn spotka sie przypadkiem z ojcem , to potem po takim spotkaniu odbija sie to na nas ( tatus woli synka na odleglosc , przez co syn nie potrafi zrozumiec dlaczego On go nie chce) malo napisales , wiec mozna tylko snuc domysly