Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za słona pomidorowa

dlaczego wspomnienia bolą tak bardzo....

Polecane posty

Gość za słona pomidorowa

rozstania jest zawsze powód, w moim zwiazku był ogromny powód, zakończyłam znajomość, chociaż bardzo kocham, wybrałam rozum a nie uczucie... nie zawsze było żle, były piekne chwile i dla tych chwil zyłam przez 3 lata, tylko dla tych chwil, czemu teraz gdy uwolniłam sie z toksycznego związku tęsknota za nim jest taka ogromna, czemu wspomnienia tak strasznie bolą

Gość za słona pomidorowa
a nie jest tak ze czlowiek pamieta tylko dobre chwile a o zlych zapomina

Gość za słona pomidorowa
zajmuje sie caly czas, to nie pomaga

Gość za słona pomidorowa
2 tyg.

Gość fiu fiu fiu1
po kilku miesiacach zapomnisz o nim zupelnie, z kazdej z nawet najprawdziwszej milosci mozna sie wyleczyc, wiem cos o tym

Gość pilauu
facet to swinia ? - dlatego.. ? :O

Gość za slonka pomidorowa
tylko czym jest miłosc skoro mam nie ufac drugiej osobie, to wole nie kochac juz nigdy

Gość BananOwy_jOgUrt
Ja z moim partnerem rozstałam się ok poł roku temu. Cierpiałam strasznie ale teraz jest lepiej. Chociaż wiem, że i tak nigdy nie zapomnę to mniej boli.

Gość e eee eee eeee
ja rozstalam sie z moja miloscia 4,5 roku temu.I mimo ze rozczarowal mnie bardzo,oszukiwal, ranil, to dalej nosze go w sercu i staram sie pamietac tylko te dobre chwile.Ale wiem ze juz nigdy nie moglabym mu zaufac na tyle, by byc z nim znow:(

A dlaczego ja nie potrafię zapomnieć o swoim ex? Minęły 3 ms-ce , doszłam do siebie, on znowu sie odezwał i zrobił bałagan w moim życiu.... I znowu serducho boli.... uffff dziewczyny czemu ja tak zawsze mam?

Gość ja mam podobnie.....
co za zbieg okolicznosci...u mnie nie minely jeszcze 24 godziny od zerwania...rowniez tak bardzo mocno kocham,rowniez bylismy ze soba trzy lata...i tak samo to byl toksyczny zwiazek... powiedz ile juz minelo od zerwania? nadal tak mocno pamietasz? ja wiem ze dlugo nie przestane go kochac,ale chce miec pewnosc ze kiedys moja wyobraznia bedzie od niego wolna

Gość ja mam podobnie.....
przepraszam,juz doczytalam,dwa tyg...to raczej krotko,nie wiem czemu ale zrozumialam jakos ze dosyc dlugo juz nie jestescie razem