Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burżuazyjna swołocz

Witam! Jestem tutaj nowa.

Polecane posty

Gość a mamy takie
nie no, od wazeliniarstwa zaczynac ... :O

cześć bejbe swołocz ---> tutaj przegrywa się życie :o jeśli jeszcze na dodatek jestes deską to już kapa na całego

Bejbe Lilly Ano jako tako :P, powolutku szykuje się do wyjścia z mojej szczurzej nory do ludzi :classic_cool: W tej chwili nastrajam się psychicznie przed goleniem :o Kurrwa mać 😡 chętnie bym sobie ryja opalił denaturatem, by móc się nie golić :o

:D no ta ja życzę powodzenia:p a gdzie wychodzisz?:) ps. ja tam lubię delikatny zarościkk, taki dziki;D:classic_cool:

Na początek bilard+piwo, a gdzie mnie później racice poniosą, to nie wiem :o Pewnie jak zwykle wyląduje nawalony na dysko-błyskach paląc cholewki od butów na parkiecie i wymachując łapami bez ładu i składu :classic_cool:

:D:D:D to ja życze w takim razie miłej zabawy, tylko żeby Ci się udało wrócic do nas na kafe po upojnej nocy:D:classic_cool: a ja sie na zakupy wybieram.. mam nadzieje że wypali:p

Zapewne uda, z moim szczęściem musiałbym trafić na naprawdę nachlaną dziewczynę która chyba tylko z litości i braku innych facetów ...zaprosiłaby mnie do domu :D Kobieta+zakupy...tylko wróć do wtorku :classic_cool:🖐️

Gość a co chcesz zostac sama
?

:D:D:D Jestem pewna,że jak tak cudownie zatanczysz, to będziesz pragnieniem każdej:p:classic_cool: hmm, jutro też jade na większe zakupy:D:classic_cool::p