Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesjaa22

nie mam sily na sesje, mam dosc!!

Polecane posty

Gość sesjaa22

nie mam na to nerwow juz, nie moge spac, ciagle mi niedobrze, ja sie nie nadaje do uczenia!! nie mam na to juz sily:O najchetniej bym sie poszla utopic:(

Gość ja pytam
jakie studia i ktory rok? :)

Gość ej autorze
trzeba się było uczyć wcześniej a nie na ostatnią chwilę :O

Gość sesjaa22
obci.ąg z połykiem II rok :)

Gość sesjaa22
ekonomia 3 rok.uczylam sie w miare systematycznie, ale co z tego, jak potem i tak mam 6 ezaminow w 2 tyg:O

Gość Ju...
To się nie ucz, lecz korzystaj w wiedzy ogólnej.:) Ja tak robię i mi się zdaje, zdaje mi się.;)

trzymaj sie,ja tez przez to przechodze🖐️ Ja jednak ucze sie systematycznie(moja Babcia goni mnie niemozliwie:P ) Zycze powodzenia i......wytrwalosci,ponoc do wytrwalych Swiat nalezy:P

na tym polega sesja że w ciągu 2 tygodni jest 5-6 egzaminów przecież inni nie mają lepiej wierz mi

Gość ja pytam
ja studiuje zaocznie i mam np. 2 kolokwia i 2 egzaminy jednego dnia, a drugiego 2 egzm. :O

też studiowałam - najpierw wieczorowo a potem zaocznie i znam to z autopsji - da się przeżyć :)

Gość tak to panikują tylko ci
co walczą o stypendium. Przyznaj że jesteś kujonicą i dlatego tak panikujesz. Ja nic sie nie uczyłam ale jakoś pozdawałam. Słabo ale zdałam jak nie za pierwszym to za drugim, jak nie za drugim to za trzecim podejściem więc to dla ciebie nie kwestia tego żeby to przetrwać tylko żeby mieć ładne oceny prawda ? połakomiłaś się na same piątki w indeksie i na stypendium. Nie cierpie takich kujonic panikar co to panikują a i tak potem mają same piątki.

Gość welcome to miami
nie rozumiem tych ludzi co sie tak stresuja sesja, ja zawsze do tego lekko podchodzilam i czesto udalo mi sie zaliczyc, no wlasnie jak nie za pierwszym, to drugim razem, troche wiedzy, troche pokombinowalam i bylo git, na ocenach w indeksie mi nie zalezy, szkoda czasu na nauke niepotrzebnych rzeczy