Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama19999

rozdziewiczenie przez palce?

Polecane posty

Gość kama19999

moze to smiesznie zabrzmi...ale czy mozna byc rozdziewiczonym przez palcówe? chlopak piescil mnie tam palcami bardzo,bardzo mocno, a potem juz, jakies 2 h po tym zajsciu zobaczylam na majtkach troszke krwi. czy to znak, ze blona pekla, czy piescil za mocno, czy jak? prosze o powazne odpowiedzi

Gość theblackcat
Błone straciłam mniej wiecej w wieku 8 lat, a dziewica byłam do 16 roku zycia. Wiec sobie sama odpowiedz.

Gość Idz do gina
To sie dowiesz. Skad mamy wiedziec czy pękła ci blona. A od chłopaka zażądaj kasy. Pękła błonka pol minionka :-D

Gość Idz do gina
Pękła błonka pol milionka

Gość theblackcat
tylko sie nie ciesz, ze zrobił to do konca, bo bys pewnie porzadnie poczuła.

Jak najbardziej możliwe ;) Raz kiedy już nie byłam dziewicą też mi leciała krew, podrapał mnie pazurkami ;)

Gość wyruchana
ja bym chaciala tak jak ty...:)

Kama19999, tak. Możliwe że twój chłopak rozerwał ci błonę dziewiczą w trakcie "palcówki".

Gość naked babe
ja straciłam błonkę przy palcówie, wróciłam do domu a tu w majtkach kropelki krwi...w sumie do dziś nie wiem czy to błonka poszła czy po prostu mnie zadrapał...w każdym razie przy pierwszym seksie nie krwawiłam choć bolało jak diabli,to był najgorszy ból jaki czułam w życiu

Gość 1234567co robic
czy moglam sie rozdziewiczyc poprzez masturbacje urządzeniami? a pozniej palcowką? Odrazu mowie , ze nie bylo zadnej krwi. Jednak do tej pory nie ma zadnych oporów..

Gość piti
no to chodź do mnie ja cie rozdziewiczę...

Gość ahh
jak chces to cie rozdziewicze z mil checia

Ludzie, zacznijcie rozróżniać przerwanie błony dziewiczej od utraty dziewictwa! :( P.S. Często błona dziewicza nie zostaje przerwana do końca za pierwszym stosunkiem. Podobnie przy \"zabawach\" palcami czy innymi przedmiotami.

Gość Na na na.
tak więc można czy nie? jak dziewczyna dziewczynie robi palcowe.. wkłada jej na poczatku palca i to boli.. ale potem juz przestaje a ogolnie jest sie pod wpływem alkoholu to jest sie dziewica czy nie? przed tym sie było.

Gość ja sie rozdziewiczyłam
szczoteczką do zębów w wieku 13 lat. poważnie.

Czyli rozdziewiczenie nie równa się przerwaniu błony dziewiczej, tylko odbyciu stosunku pochwowego (z chłopakiem).

Gość BartNCE
ja slyszalem ze palcami sie nie da, raz ze podobno blona lezy ok na 10 cm a po drugie ma otwor w ktory"jeden" palec spokojnie chcodzi, to musi byc cos wiekszego, chociaz nigdy nie bylem kobieta:D

Gość Na na na.
i jak było ? ;d

BartNCE - ale można do pochwy zazwyczaj włożyć więcej niż tylko jeden palec, prawda? :P

Gość Na na na.
czyli ogólnie taki wniosek ;d palcem mozna tylko naruszyć błonę dziewiczą, ale żeby powiedzieć, że nie jest sie juz dziwicą potrzeba odbyć stosunek ?

Gość aldehydddoa
pęknięcie błony nie ma nic wspólnego z dziewictwem.

Gość hej jak to jest..
dziwne to jest bo mam 13 lat a cały czas myśle o seksie choć jestem jeszcze dziewcią... może sobie pomyślicie ze jestem za młoda ale ja tak nie uważam. Ciałabym juz buc rozdziewiczona... i co mam zrobic (jesli mam dopiero 13 lat) ?

Gość Gala84.
Jakie 10 cm?? :O To Wy nie wiecie gdzie macie błonę dziewiczą?? :O

Gość prawiczek maciej
Jestem prawiczkiem .Jezeli chcecie mogę podac swoje nazwisko i wiek Jestem zalogowany na naszej klasie .

Gość hmmmm21.......
A ja dziewicą jeszcze... powinnas sie cieszyc ze jestes jeszcze dziewica bo w dzisiejszych czasach coraz mniej jest dziewczyn "szanujących" sie a faceci wolą takie nietkniete bo chca byc ich pierwszym.... Ja zaczelam uprawiac seks wwieku 20 lat i byłam z tego dumna i co najwazniejsze moj facet nie namawial mnie do seksu wiedzial o tym ze jetem "nietknieta" i bardzo mu to imponowało i cieszyl sie ze mnie poznal... Boże.... co sie dzieje na tym świecie z młodzieża......

Gość Niedoświadc zona
A takie głupie pytanie jak wsadziłam sobie FLET na glebokość ok 10 cm to przerwałam błonę? bo nie bolało i nie krwawiłam tez ?

Gość Najpierw poczytaj
To zależy czy prosty czy poprzeczny :classic_cool: